Příspěvky uživatele - 60.190

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Žloutnutí a usychání listů rajčat, 20.3.2021
Děkuji za upřesnění. Co do počtu i druhů, jste prostě jiná liga :-) na rozdíl od mých celkových max. 40 kousků a i to je pro mě až nad hlavu. Ale zvědavost jak se zadaří, co nevyjde, jak se vyvrbí počasí a hlavně zajistit si nějakou tvůrčí aktivitu a... celý příspěvek >
Omlouvám se, správně mělo být uvedeno ledkem vápenatým, nikoliv amonným.
S chemickými postřiky které uvádíte, se rostlinky do výšky 5cm vyrovnávají natolik špatně, že jsou defacto přiotrávené.  Povlaku lze předcházet pravidelným prokypřením - rozrušením povrchu párátkem, špejlí, a pod. dle velikosti rostliny a objemu... celý příspěvek >
Rajčata 2021, 19.3.2021
Kvark, nemám skleník ani pěstební stan, přísadu rajčat piplám roky za oknem, od května na volných záhonech bez stříšek. Pokud mi vznikl jakýkoliv problém u malých sazeniček, příčinou byl vždy koupený substrát. Ne jednou jsem je zachraňovala... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika