|
Příspěvky uživatele - 145.69
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Meruňka jakou starou odrůdu, 20.3.2021 .. promiňte, nevšimla jsem si, že mě počítač odhlásil (uživatel Alexa) - tak ještě jednou děkuji za tip na zahradnictví. Já teda nejsem takovej pěstitel, abych si stromky pěstovala vlastní z pecek, klobouk dolů. A jaké meruňky doma máte?
|  | Meruňka jakou starou odrůdu, 20.3.2021 děkuji za tip na zahradnictví Urban, už jsem tam volala a poradili, která odrůda by tady u nás mohla růst - prý Hajanská hraběcí - nemáte ji? Jak chutná? |  |
|  | Meruňka jakou starou odrůdu, 19.3.2021 Zdravím všechny, chtěla bych letos zasadit meruňku, ale váhám, jakou odrůdu. Zahrada je v 364 m.n.m., stromek by byl u západní zdi, slunce tam začne svítit už po poledni. Ráda bych nějakou starou odrůdu, ale nevím, jestli by se jí tady dařilo? Doma... celý příspěvek > |  | Černošická švestka, 5.3.2021 dobrý den, sice o deset let později, ale třeba pořád (znova) sháníte. My černošickou máme. Asi se i vysemenila nedaleko té původní, tak pokud máte zájem o roub, ozvěte se na alexandra.bauerova@gmail.com |  |
 |
|
|
|