Příspěvky uživatele - 34.228

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jak sázet semena a jak pikýrovat rajčata, 17.3.2021
Ne, nemusíte. Předpěstovávám si rajčata od semene v květináčích. Sazenice jsou silné a bezvadné, které pak ve vhodnou dobu sázím do záhonu.
Nemoc větví, 12.3.2021
Je to již dlouho známá porucha a všemi ověřeno, že to na rostlinu skutečně žádný vliv nemá. Není to žádná domněnka, kterou tu prezentujete vy, je to ověřený fakt.
Ostrihaná mladá čerešňa - je to OK?, 12.3.2021
Souhlas. Třešeň se nestříhá, tvoří korunu sama. Mám nyní 6 třešní a ani jednu jsem nestříhal, vyjma zastřížení některého příliš dlouhého výhonu, zkrácení terminálu či odstranění nadbytečných výhonů v patře. Samy takto tvoří krásné rovnoměrné koruny.
Ostrihaná mladá čerešňa - je to OK?, 12.3.2021
Strom byl po výsadbě zastřižen předpisově a předpisově i zareagoval. Nevidím důvod pro odstraňování druhého patra, přesně takto se mělo vytvořit. Takže pravdu má pan 91.196 je potřeba opět pouze zastřihnout, tak jak píše.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika