Příspěvky uživatele - 37.133

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Odrůda Zapovězené, 3.2.2021
Mě by zas zajímalo jestli někdo nepěstuje odrůdu Jaroslav Němec nebo Božena Němcová a nebo ňáké Procheovy odrůdy jablek.
Staré a zapomenuté odrůdy meruněk, 2.2.2021
Ve zahradnictví Urban v Želešicích u Brna.
Odrůda Míšeňské, 2.2.2021
 Míšenské jde do plodnosti později. Odrůda Míšenské potřebuje jílovitou hlínu a má ráda vlhčí půdu nesnese sucho kyž se tyhle pravidla dodrží tak plodí pravidelně každý rok. Já sám mám Míšenské mezi nejoblíbenějšími odrůdy jablek.
Jestli máte zájem o Míšenské tak v zahradnictví Kruh ho prodávaj na podnoži A2 jako čtvrtkmen. Ale budou ho mít až na podzim. Na Táborsku nevím jestli jsou ještě ňáký stromy Míšenského ale u Lhoty pod Hořičkami na Českoskalicku jsou v... celý příspěvek >
Vysev kupovaneho hrachu ze supermarketu, 2.2.2021
Já sem zkoušel hrách ze supermarketu a byl vynosnější než hrách na syrovo. Ani neměl špatnou chut´.
U Český Skalice je plno Míšenských v alejích u silnice. Mají výbornou sladkou a štavnatou chut´ a plody važí okolo 100g až 150g.
Stáří ořešáku, 2.2.2021
Já mám sice jenom 30 letý ořešák ale už je skoro větší než chalupa. Být váma tak ten ořešák nekácím pokud´ plodí velké dobré ořechy. Dobrý ořešák je k nezaplacení.
Odrůda Zapovězené, 2.2.2021
Možná by se mohla jabloň Zapovězené vyskytovat ve vesnici Věkoše. Dříve v té to vesnici se vyskytovala hojně.  Na straně 22 najdete fotku a popis té to odrůdy.
Jabloň Romance, 2.2.2021
Prodávaj ji ve Fytos zahradnictví na podnoži M26.
Anýzové české - stará odrůda jabloně, 2.2.2021
A je dostání taky Anýzové české?
Odrody do ťažkých, vlhkých ílových pôd, 31.1.2021
Do jílovitých půd je nejlepší odrůda Míšenské, která netrpí rakovinou.
Určení odrůdy, 28.1.2021
Mohlo by se jednat o starou odrudu z Rakouska.  Fockova reneta
Boikovo obrovské, 15.11.2020
To nevypadá na signe tillish
Stará červená letní jabloň, 16.2.2020
mohlo by se jednat taky o odrůdu kominíček.
Prince je výborné, poroste mi tady?, 22.12.2019
Je raně zimní odrůda vhodná do středních a teplých oblastí. Do teplejších oblastí podnož M9 a do horších MM106. Prince (kříženec ‘Golden Delicius‘ x ‘Jonathan‘)
Další diskuze:  6789  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika