Příspěvky uživatele - 27.43

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rubinola nemoc kůry, 16.3.2021
Štěpku jsem dával protože v létě je to tu Sahara :-) a pomáhá udržet alespoň nějakou vlhkost, nehledě na to že za normálních podmínek mám čas pouze o víkendy... Samozřejmě mohu štěpku odstranit a ještě třeba zvětšit prostor bez drnu. Ten obal jsem... celý příspěvek >
Rubinola nemoc kůry, 16.3.2021 Obsahuje fotku
Děkuji za reakci. Mechanické poškození lze vyloučit, postřiky neaplikuji, hnojit se snažím velmi zlehka (bojím se abych to nepřehnal). Stromek jsem zamulčoval štěpkou, zálivka pravidelná. Rány po řezu jsem ošetřil štěpařským voskem. Zkrátka v rámci... celý příspěvek >
Rubinola nemoc kůry, 16.3.2021 Obsahuje fotku
Dobrý den, chtěl bych poprosit zdejší odborníky o radu. Vysadil jsem před dvěma lety stromek koupený již velký v kontejneru. Již na podzim jsem se všiml na nových větvičkách skvrn viz foto, ale nějak jsem tomu nevěnoval pozornost. Pozemek mám... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika