|
Příspěvky uživatele - 81.29
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Ostrihaná mladá čerešňa - je to OK?, 6.3.2021 Ďakujem pekne, skrátim. Pekný večer Vám prajem. |  | Meruňka - ako ostrihať?, 6.3.2021 Lída, ďakujem pokne. Príjemný večer Vám prajem. |  |
|  | Meruňka - ako ostrihať?, 6.3.2021 Ďakujem Vám pekne za radu Uplne ma dojalo, že ste bol ochotný mi to zakresliť do obrázku. Je skvelé, že ste si našiel čas a bol ochotný poradiť anonymnému človeku. Ešte raz vďaka a príjemný deň prajem. |  | Meruňka - ako ostrihať?, 5.3.2021  Dobrý deň. Prosím o radu.
Meruňka, sadená podzim 2020. Ako ostrihať? Má len 2 hrubšie konáre, ostatné sú úplne tenučké.
Ďakujem pekne za rady. |  | Ostrihaná mladá čerešňa - je to OK?, 5.3.2021  Dobrý deň. Prosím o radu.
1. Ostrihala som čerešňu (sadená podzim 2019) a nie som si istá, čo s halúzkou - vyznačená na foto šípkou. Odstrániť? Prípadne ešte niečo urobiť inak?
Ďakujem pekne za rady. |  |
|
|
|