|
Příspěvky uživatele - 110.217
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Úprava zákrsků jabloní, 6.3.2021 Zajímavé, děkuji za radu. Zkusím. |  | Úprava zákrsků jabloní, 5.3.2021 Možnost očkování je mi jasná, ale co obnáší zářez do kmínku? To neznám. |  |
|  | Úprava zákrsků jabloní, 4.3.2021 Děkuji za odpověď, nechám si to jako poslední řešení:). |  | Úprava zákrsků jabloní, 4.3.2021 První drát mám 50 cm, korunka je založená od štěpu asi 55cm, jak jsem dnes změřil, takže jde opravdu jen o první drát. Počítám, že štěpy budou pak cca. 20cm na zemí tak první větve vyjdou přibližně k druhému drátu. Dráty jsou pak po 30cm. Asi to... celý příspěvek > |  | Úprava zákrsků jabloní, 3.3.2021 Dobrý den, omylem jsem zakoupil zákrsky jabloní s již zapěstovanou korunkou namísto špičáků. Odrůda Topaz na podnoži M9. Stromky chci dát do stěny. Očka jsou až ke korunce vylámaná. Můj dotaz zní, co se stane, jestliže bych ustřihl terminál nad 1... celý příspěvek > |  |
|
|
|