Příspěvky uživatele - 6.177

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Kadeřavost broskvoně 2021, 4.3.2021
Na postřik je u vás pravděpodobně ještě příliš brzo. Až začnou v okolí prášit lísky, až se pohnou šupiny na pupenech broskvoně.
Řezat či neřezat?, 1.3.2021
Korunku máte krásnou pravidelnou, vrchol terminálu v takové výšce, že další patro bude ideálně vysoko nad prvním. Rozhodně nic neřežte, není k tomu jediný důvod a zbytečně si tím jen uškodáte!
Řezat či neřezat?, 28.2.2021
Určitě bych neřezal. Tím se právě třešně odlišují, že žádný řez nepotřebují, pokud rostou způsobně. Korunka je pravidelná a krásně přirůstá. Měl jsem velmi podobnou a sama roste krásně pravidelně bez řezu. Stejně tak i několik dalších, co jsem... celý příspěvek >
Ochrana květů meruňky netkanou textilií, 27.2.2021
Jakým způsobem jsem natahoval netkanku nad stromek, jak jsem dokonce pod netkankou celou noc topil a jaký byl výsledek ráno jsem velmi podrobně popsal v předchozím vlákně. Víc k tomu nemám co dodat.
Ochrana květů meruňky netkanou textilií, 26.2.2021
Přijde mi to úplně stejně. My vám vaše zkušenosti popsali, důrazně nedoporučili obalování netkankou, ale vás to evidentně vůbec nezajímá, ale budete to stejně testovat. Nerozumím tomu, proč nepřijmete fakt, že obalením větví netkankou neudržíte... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika