|
Příspěvky uživatele - 224.30
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Chcel by som si vypestovat Jiřiny /Dahlie/ zo semien, kde sa daju kupit?, 15.1.2021 Ahoj, chcel by som si vypestovat tento rok Jiriny /Dahlie/ zo semien. Vsade ale ponukaju len hluzy, ktore su dost drahe a kedze by som do zahonu potreboval cca 30 kvetov, zda sa mi to lepsie vypestovat zo semien. Uz som tak spravil pred rokom, ale... celý příspěvek > |  | Ako naštepiť na starý vinič nové štepy, prosím o radu, 10.12.2020  foto teraz z jesene |  |
|  | Ako naštepiť na starý vinič nové štepy, prosím o radu, 10.12.2020  dalšie foto z jari tohoto roku |  | Ako naštepiť na starý vinič nové štepy, prosím o radu, 6.12.2020 Áno, máte pravdu zdalo sa mi to celkom zaujímavé. Keďže sa jedná o jeden vinič, tak si myslím, že by som nemal mať problém nežiadúce výhonky na jar zo spodu vystrihnúť. Myslel som že takto si čím skôr zabezpečím novú úrodu, vinič, sa z jedného... celý příspěvek > |  | Ako naštepiť na starý vinič nové štepy, prosím o radu, 6.12.2020  Dakujem za vase reakcie. Som v tomto uplny zaciatocnik, ale zda sa mi skoda radikalne zrezat cely vinic na zakladny kmen, ked kazdy rok krasne rodi. Mal som predstavu, navrublovat mlade drevo povodneho vinica stolovym vinicom, t.j. odobrat... celý příspěvek > |  | Ako naštepiť na starý vinič nové štepy, prosím o radu, 5.12.2020  Dobrý deň chcel by som veľmi pekne poprosiť o radu a pomoc, mám na chate, na Záhorí starý vinič samorodného vína Concordia, ktorý veľmi dobre a bohate rodí, problém je že je to neskorá odroda a nikdy sa nedočkáme úrody, lebo potom už nie sme na... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|