Příspěvky uživatele - 63.140

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rajčata 2021, 2.3.2021
Ano, u paprik bývá problém, že sazenice z kelímků dlouho sedí, aniž kořeny rostou. Stalo se mně, že jsem potřeboval jednu rostlinu vyměnit asi tak za čtrnáct dní, a když jsem tu původní vytáhl, tak kořeny byly tak jak jsem rostlinu zasadil. Lze to... celý příspěvek >
Rajčata 2021, 1.3.2021 Obsahuje fotku
Dnes jsem vysel svá oblíbená španělská rajčata a k tomu sedm nových odrůd od Nico z Tomatoville- Verde de las Landas, Rossa Mealilerd, Gordo de Patones, Gordo Extremeňo, Rosa de Ayerbe, Garode Bicolor a Robredillo de la... celý příspěvek >
Kartáčování rajčatových sazenic, 1.3.2021
Já mám letos ty determinanty podstatně nižší, stonky silnější. Je fakt, že poprvé přisvětluji a možná má na to vliv i to, že se opravdu každé z těch rostlin minimálně dvakrát za den dotýkám. Z okna je překládám odpoledne pod světla do boxu a večer... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika