|
Příspěvky uživatele - 61.80
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Rajčata 2021, 22.2.2021  Milane, neuč orla létat. Těch různých sadbovačů, bedniček, krabiček a podobně jsem už za těch víc jak padesát let co pěstuji rajčata zkusil plno. Musím konstatovat, že nejvíce mně vyhovuje pěstování v kelímcích, které má své velké přednosti. Dokonale... celý příspěvek > |  | Rajčata 2021, 22.2.2021 Za týden skončí únor a já musím začít vysévat rajčata. Budu mít letos cca 80 odrůd a pro každou odrůdu potřebuji jeden kelímek. Mám prostorvé problémy jak to vyset najednou, mohu vždy udělat jen dvacet kelímků a až to za tři čtyři dny začne klíčit,... celý příspěvek > |  |
|  | Kadeřavost broskvoně 2021, 22.2.2021 Když se podívám ven, tak vím jistě, že tento týden stříkat mědí broskvoně nebudu. Je to má neoblíbená práce a loni jsem žádnou kadeřavost neměl. Pokud příští týden bude pěkně, vysvitne aspoň na chvíli sluníčko, tak jim jednu dávku dám. Pokud jde o ty... celý příspěvek > |  | Rajčatový hokus pokus - nová sezóna II, 22.2.2021 Sašo, navazuji na tvůj příslěvek z loňska, který se zařadil hned za povídání Milana o tom, jak to má teď za okny. Asi nejvíc musíme závidět Milanovi jeho manželku, že mu ty rajčata... celý příspěvek > |  | Papriky 2021, 21.2.2021 Já doporučuji dívat se každý den ráno na to jestli něco z půdy leze. Pokud ano, tak to klidně dejte na to chladnější místo, kde je ta teplota pod dvacet stupňů. I při této teplotě Vám všechno co je klíčivé vyleze. Já to dělám tak, že semena dám na... celý příspěvek > |  | Rajčatový hokus pokus - nová sezóna II, 20.2.2021 Vypadá to zajímavě, jen v té místnosti asi budeš muset svítit, pokud tam budeš něco chtít dělat.
Vladimír |  | Česká genová banka, 20.2.2021 V letech 2015 a 2016 jsem pěstoval všechna česká rajčata v té době dostupná u nás i v zahraničí. Byly to jednak komerční odrůdy z obchodů, potom všechny staré české odrůdy z Gengelu a také odrůdy z USA vedené tam pod jmény Urbikany, Czech Bush,... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|