|
Příspěvky uživatele - 79.10
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Nezralá rajčata - vaření?, 5.10.2022 Normálně do čalamády se zalím, cibulí, paprikami a další zeleninou. Když té čalamády nesníte tři kýble, nic Vám nebude a když sníte dva, tak Vám bude nevolno z toho množství, ne z rajčat... :) |  | Vyvýšené záhony ve svahu, 21.8.2022 To se někdo uzalévá. ideální výška vyvýšeného záhonu v místech, kde není vysloveně bažina je nanejvýš 30 centimetrů. Rostliny mají možnost proniknout i hlouběji pod přirozený povrch půdy a nasát si vlhkost. Tady bez pravidelného zalévání uschnou i... celý příspěvek > |  |
|  | Cibule Globo - předpěstování, 14.5.2021 Mi vyrostla zatím nejlepší cibule když jsem ji zasadila - sazečku - a nechala být celý rok tak. Jednou jsem ručně vytrhala hodně velké plevely a potom už nic. Plazila se mi po nich pootom dýně, tak jsem je ponechala osudu a cibulka byla pak jako ze... celý příspěvek > |  | Setí pórku do truhlíku, 23.2.2021 Děkuji za reakci. Mám možnost je po vzejití a vylezení nad povrch substrátu (v teple) přemístit do chladné, světlé místnosti velice podobné skleníku s teplotou okolo 6 stupňů.
Bajkal je sečka, a to druhé je : Cibule zimní - Česnek ošlejch -... celý příspěvek > |  | Setí pórku do truhlíku, 23.2.2021 Prosím, já se připojím. Letos mám koupené semínka cibule Tosca, sečky Bajkal a Ošlejch, plus semínka vloni pěstované nějaké té žluté kulaté cibule z obchoďáku.
Vhodný čas na výsev je právě teď, pokud dobře počítám a předpokládám teplotu... celý příspěvek > |  | Papriky 2021, 20.2.2021 Hezký den,
jsem paprikové novorozeně. Včera a dneska již zasety Amy, Boneta, Zlata a Beros (kozí roh). Zlata do perlitu a zbytek do nějakého kupovaného substrátu propařeného v mikrovlnce.
Mám je na topení, v průhledné nádobě s... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|