Příspěvky uživatele - 248.226

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Setí pórku do truhlíku, 23.2.2021
PP, nechci se hádat, ale pórek se dává do půdy pořádně vyhnojené hnojem, stejně jako třeba celer. Většinou dělám rýhu, naplním hnojem, zahrnu zemí, udělám rigolky a dolů do rigolku sázím sadbu - pak to ze stran přihrnuji, kvůli delší bílé... celý příspěvek >
Roubování několika odrůd, 22.2.2021
Když jsem se o to před časem zajímala, dozvěděla jsem se, že původní odrůda může poněkud ovlivnit dobu sklizně odrůdy naroubované. Tzn, že pokud naroubujete na letní odrůdu odrůdu zimní, bude dozrávat poněkud dřív a obráceně. Nakonec jsem od toho... celý příspěvek >
Oullinská renglóda, 21.2.2021
Ano ;-))           Lída
Oullinská renglóda, 20.2.2021
ps - v době nejlepší plodnosti stromu jsme na té staré měli přes 130kg rynglí (je to čtvrtkmen).. L.
Oullinská renglóda, 20.2.2021 Obsahuje fotku
Oulinskou máme na zahrádce (1x dožívající, 1x mladou). Nedám na ni dopustit, jen v době zrání to chce pověsit do koruny petku s troškou piva na vosy (také jim Oulinská chutná). Lze ji jíst od žlutozelené barvy až po zlatě žlutou, nejlepší je přímo ze... celý příspěvek >
Prosím radu, odumírá mi Netřesk, 20.2.2021
Jen doplňuji - tu zeminu máte hrozně moc mokrou, netřesk potřebuje sucho, v takhle rozmáčené zemi vám ten řízek shnije. Když navlhčíte suchou zem, vezmete si do dlaně a sypete, tak musí pořád zůstat sypká (i když vlhká). Jakmile vám zůstavají hroudy,... celý příspěvek >
Prosím radu, odumírá mi Netřesk, 19.2.2021
Na vložení více fotek najednou musíte být přihlášený. L.
Pokrytí záhonu, 19.2.2021
Jo, bršice je potvora, já se jí zbavila přerytím ještě prázdného záhonu na dva rýče, pak asi tři měsíce prázdný záhon, pak jsem vytahala tu zbylou, co se ukázala - a od té doby mám už řadu let pokoj... Jinak k dotazu - určitě bych nedávala... celý příspěvek >
Althanova a Oulinska ringlota, 16.2.2021
Pro Althanovu uvádějí jako dobré opylovače Zelenou ryngli, Oulinskou a Vlašku.
Plíživá vytrvalost starých odrůd, 15.2.2021
Mám to na zahrádce tak napůl starší, napůl novější odrůdy a naprosto mi to vyhovuje . Ale mám jen pár stromků, žádný sad...             Lída
Zpomalení růstu rajčat, 13.2.2021
nj., vhodná doba na setí podle lunáru vychází na 15. - 17.2., ale to seji pouze pro výsadbu do skleníku. Dle zkušeností doporučím substrát na setí supresivní Profík od Forestiny, je z nich nejlepší, ale i 5l za 20 v každém Lidlu, je lepší jak... celý příspěvek >
Výber dvoch jabloní pre začiatočníka, 12.2.2021
Jinak na odrůdy se doporučuji podívat na "prodej stromků", mají tam fotky s popisy odrůd - které by vám vyhovovalo. Sama mám z letních nejraději klasické Průsvitné letní ("skleňák"), na podzim Matčino a v zimě Rajku a... celý příspěvek >
Výber dvoch jabloní pre začiatočníka, 11.2.2021
Pokud to máte pro úrodu, tak sloupovité ne, Na fotkách jsou počítačově upravené, jinak mají několik jablek.
Hryzec a pořád hryzec, 10.2.2021
Poznáte hryzce, že nemá rád průvan v noře, díru zahrabává.  Otevřít díru a dát na list pampelišky trochu gelu /kartuší gel na krtky/ a dát do nory, když tam je, zmizí to, opakovat. u nás to zabírá.  Vše v rukavicích. Jinak na myši do dír... celý příspěvek >
Výber živého plotu k ceste výška 4-5m, 7.2.2021
Přimlouvala bych se pro ptačí zob - ligustrum.  Sice asi do 3 m odzkoušeno, ale bíle kvete a mě voní, na podzim má bobule, které milují ptáčkové, to ale pouze, když není pravidelně tvarován a roste volně, rychle, na podmínky není náročný. ... celý příspěvek >
Další diskuze:  123  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika