Příspěvky uživatele - 113.121

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Meruňka roní pryskyřici, 21.9.2007
Pokud se jedná o starší rodící strom, klidně ať dožije. Také nějaké "invalidy" s částečně uřezanými větvemi mám a rodí, ale mladý stromek hned vykopu.Zdravím
Meruňka roní pryskyřici, 20.9.2007
Pěstuji meruňky nějaký pátek ale přiznám se, že takto ronit meruňku jsem ještě neviděl na rozdíl od třešně. Nicméně si myslím,že je prolezlá klejotokem. Poukd mě se na meruňce objeví více lokálních ložisek na kmeni a silnějších větvích, dříve či... celý příspěvek >
staré druhy hrušní, 20.9.2007
Mám starou podzimní odrůdu Santa Maria, vřele doporučuji.Zdravím
Zabezpečení nových stromků meruněk na zimu, 15.9.2007
Ještě chci dodat, že hůř snášejí prudké jarní výkyvy teplot, ostré jarní slunce a noční mrazíky. Proto ten bílý nátěr, nebo plastové pletivo.
Zabezpečení nových stromků meruněk na zimu, 15.9.2007
Meruňka snáší teploty do -22 st., tedy je odolnější, než např.některé druhy jabloní a hrušní. Kůrou, nebo větším kopečkem hlíny nic nepokazíte. V loňské zimě, kdy byly mrazy pod 24 st. to už je průser: Ještě letos to bylo znát.Zdravím
ešte k chorobe hrušky, 13.9.2007
Asi před rokem a půl sem četl v nějakém lživu článek "Konec hrušní v Čechách"? a tam nějaký odborník psal o vzdálenosti až 10 kilometrů. Za krátko na to byl v regionální TV odborník z MZLU který hovořil stejně. Fakt je, že když sem vítr dofoukne... celý příspěvek >
ešte k chorobe hrušky, 9.9.2007
Jedná se o rez hrušňovou. Přečtěte si na této str.diskuzní téma "Rez hrušňová" a "Listová choroba hrušně".Zdravím
Slíva Columbie, 5.9.2007
Poradí někdo kde se dá sehnat slíva Columbie?Zdravím
parezy, 5.7.2007
To by mě opravdu zajímalo... Mě jejich množství činí problém.
Kdy a jak stříhat?, 14.6.2007
Pro  začátek doporučuji najít v okolí někoho, kdo zná alespoň základy řezu. Z literatury doporučuji brožuru čs. autorů "Řez ovocných dřevin", ale nebraňte se chytré knize pro zahrádkáře "1000 Rad zahrádkářům", kde najdete vše potřebné.
ovocnářská školka - Brno a okolí, 4.6.2007
Ne, z Brna směr Pohořelice a Miroslav.
Roundup - likvidace trávy, 29.5.2007
U Roundupu se platí značka, glyfogan má stejné složení.
Kadeřavost, co s ní?, 21.5.2007
Nemám s kadeřavostí problém, nejdůležitější je neprošvihnout dobu. Každoročně první postřik provádím Sulkou a druhý zhruba po 10 dnech běžnými fungicidy proti kadeřavosti. Přípravky na 2. příp. 3. postřik každý rok střídám - Dithane, Sylit, Delan,... celý příspěvek >
Je to nějaká choroba?, 14.5.2007
Jasně, díky za opravu, hlava občas zablbne. Nechtěně jsem "naklonoval" federální mšici...
Je to nějaká choroba?, 14.5.2007
Na jabloni máte mšici skorocelovou. Použijte postřik Pirimor, Zolone 35 EC, Reldan 40 EC, Mospilan a jiné insekticidy. V odborném obchodě Vám jistě poradí. Doporučuji dodržovat veškeré pokyny uvedené v návodu.
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika