Příspěvky uživatele - 85.34

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
přírodní naleziště zeolitu, 1.7.2008
aha, špatně jsem Vás pochopil, já myslel, že nemáte jasno o pozitivních vlastnostech zeolithu v našich jezírkách. Zatímco Vám (nakonec i mě :-)) jde o to, aby zakoupený zeolith fungoval co nejdéle. Já to vyřešil zatím tak, že jsem jej sehnal za... celý příspěvek >
plavajuce ostrovy, 1.7.2008
jeste jednou, nemohl byste dat odkaz? At mame o cem diskutovat :-)
přírodní naleziště zeolitu, 1.7.2008
Mé osobní zkušenosti s použitím zeolithu ve filtraci jsou jednoznačně pozitivní. Moje osobní odpověď na Vaši otázku zní, ano, zeolith je pro dlouhodobé použití ve filtracích jezírka to pravé ořechové. Samozřejmě teď neřeším otázku regenerace, příp.... celý příspěvek >
plavajuce ostrovy, 1.7.2008
Hodil by se nějaký odkaz. V hodnocení estetiky bych zatím nebyl až tak striktní, ono to řešení při osázení vhodnými rostlinami může minimálně pomoci se zlepšením kvality vody. Lekníny sice zastíní, ale zase si z vody nevezmou ani ň z živin... zatím... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika