|
Příspěvky uživatele - 136.116
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Rubinola - podnož, 17.2.2021 A můžu se Vás zeptat do jaké výšky zhruba vyrostla? Rubinolu jsem vybrala i kvůli rezistenci, ikdyž z tvarování mám trochu obavy. Je Bohemia náročnější na chem. ochranu? |  | Rubinola - podnož, 17.2.2021 Sýkorky máme taky, ale to je nic proti hejnům špačků. Když začnou v létě střílet vinaři z děl, je to tu jak na divokém západě. Už jsem tu na nějaké diskuzi četla, že Rubinolu milují vosy. Tak nevím jestli jsem vybrala dobrou odrůdu... |  |
|  | Rubinola - podnož, 17.2.2021 Děkuji za info. Na pozemku bylo ještě před 4 lety obdělávané pole (kvalitní ornice), ale lokalita jsme celkem suchá. Jabloň by měla zároveň sloužit i jako lehká clona od sousedů (nejsem zastánce tůjí apod.), ale neměla by přesáhnout výšku cca 4-5 m.... celý příspěvek > |  | Rubinola - podnož, 16.2.2021 Dobrý den, prosím o radu zdejší zkušené zahrádkáře. Na zahradě chci zasadit jabloň Rubinolu, pokud seženu, tak nižší polokmen (120 - 130 cm), volně rostoucí koruna. Jakou výšku (ev. šířku) orientačně můžu u dospělého stromu očekávat bude-li na... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|