|
Výber dvoch jabloní pre začiatočníka, 11.2.2021 určíte pre úrodu koly deťom. No práve že na tých fotkách je tam kopec jabĺk. Tak sa mi to páčilo malý strom a taká úroda. |
 |
Výber dvoch jabloní pre začiatočníka, 10.2.2021 Dobrý deň,
akú odrodu jabĺk by ste mi odporučili pre pestovateľa začiatočníka do oblasti Sázavy.
Jedna jabloň by mala byt letná s úrodov čo najskôr kvôli deťom, druha neskorá. Je vhodné vyberať podľa tohto rozpisu alebo by ste mi odporučili niečo... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Výber živého plotu k ceste výška 4-5m, 10.2.2021 Vtáčí zob sa nám až tak nepáči.
Ten Smrk omorika je pekný ale na Wiki píšu že rastie úzky a vysoký. Tým pádom mi príde že nie je vhodný na živý plot ktorý bude mat ca. 20 metrov na dĺžku.
Ak typ tuje tak sa nám pozdáva Zerav... celý příspěvek > |
 |
Výber živého plotu k ceste výška 4-5m, 7.2.2021 Popravde sa mi lieska veľmi nepozdáva. Na druhej strane pozemku predchádzajúci majiteľ už tri posadil a keď to v jeseni opadlo vypadá to rôzne len nie pekne. V
Vokolí sú všetko ihličnaté lesy. Tiež som premýšľal nad nimi, no nepáčilo sa mi že na... celý příspěvek > |
 |
Výber živého plotu k ceste výška 4-5m, 7.2.2021  Dobrý deň,
vedeli by ste nám poradiť vhodnú drevinu na výsadbu živého plotu.
Očakávaná výška bude 4 -4,5 metra. Hlavne sa nám jedná o vytvorenie súkromia a zamedzenie hlučnosti a prasnosti od cesty.
Lokácia oblasť Sázavy.
Pozemok je... celý příspěvek > |
 |