Příspěvky uživatele - 112.67

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Výber dvoch jabloní pre začiatočníka, 11.2.2021
určíte pre úrodu koly deťom. No práve že na tých fotkách je tam kopec jabĺk. Tak sa mi to páčilo malý strom a taká úroda.
Výber dvoch jabloní pre začiatočníka, 10.2.2021
Dobrý deň, akú odrodu jabĺk by ste mi odporučili pre pestovateľa začiatočníka do oblasti Sázavy. Jedna jabloň by mala byt letná s úrodov čo najskôr kvôli deťom, druha neskorá. Je vhodné vyberať podľa tohto rozpisu alebo by ste mi odporučili niečo... celý příspěvek >
Výber živého plotu k ceste výška 4-5m, 10.2.2021
Vtáčí zob sa nám až tak nepáči. Ten Smrk omorika je pekný ale na Wiki píšu že rastie úzky a vysoký. Tým pádom mi príde že nie je vhodný na živý plot ktorý bude mat ca. 20 metrov na dĺžku. Ak typ tuje tak sa nám pozdáva Zerav... celý příspěvek >
Výber živého plotu k ceste výška 4-5m, 7.2.2021
Popravde sa mi lieska veľmi nepozdáva. Na druhej strane pozemku predchádzajúci majiteľ už tri posadil a keď to v jeseni opadlo vypadá to rôzne len nie pekne. V Vokolí sú všetko ihličnaté lesy. Tiež som premýšľal nad nimi, no nepáčilo sa mi že na... celý příspěvek >
Výber živého plotu k ceste výška 4-5m, 7.2.2021 Obsahuje fotku
Dobrý deň, vedeli by ste nám poradiť vhodnú drevinu na výsadbu živého plotu. Očakávaná výška bude 4 -4,5 metra. Hlavne sa nám jedná o vytvorenie súkromia a zamedzenie hlučnosti a prasnosti od cesty. Lokácia oblasť Sázavy. Pozemok je... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika