|
Příspěvky uživatele - 199.50
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Kalina zakrslá, 1.7.2009 Nemyslím, že by měla špatné podmínky, protože krásně prospívá. Spíš to bude asi tím, jak píšete, že tenhle druh bude nekvetoucí. Jinak díky |  | Kalina zakrslá, 19.6.2009 Mám krásný keřík - kalinu zakrslou asi 3 roky, ale ani ještě jednou nevyvetla. Podle prodejce měla kvést na jaře krásně růžově, ale u mě se jí to nějak nepodařilo. Díky |  |
|  | Latnatec, 4.7.2008 Dobrý den, folii tam nemám, jen asi 10 cm vrstvu mulčovací kůry.Loni jsem dokonce keřík ani neostříhala, protože až letos jsem se někde dočetla, že se má po odkvětu ostříhat. Ostříhala jsem ho proto až na jaře a přesto takhle krásně vykvetl. Teď se... celý příspěvek > |  | Latnatec, 1.7.2008  Dobrý den, latnatec kultivar Concha mám od jara 2006. Celou dobu ho mám venku, nijak ho na zimu nezakrývám a za ty 2 roky mi z původních asi 20 cm výšky vyrostl do 1,5 m a krásně kvete. Teď se všude dočítám, že u nás nepřezimuje venku, tak nevím... celý příspěvek > |  |
|
|
|