Příspěvky uživatele - 61.132

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Atraktívne druhy rajčín, 4.2.2021
To chybějící číslo jsem zjistil hned jak jsem to odeslal. Asi se budu muset na to podívat a trvale se přihlásit, abych případné chyby mohl opravit. S čísly mám stále problém, protože ten notebook, který mám nemá signálku, která ukazuje jestli je... celý příspěvek >
Atraktívne druhy rajčín, 3.2.2021
Pochopitelně mne to zajímalo a tak jsem pátral. Mimo jiné jsem si nechal okopírovat doklady, kterými J.Homola žádal schválení těch Stupických (polní a skleníkové), jen pro zajímavost ty formuláře byly ještě v němčině, protože to bylo v roce. Milan... celý příspěvek >
Milan tady dal historii nějakého rajčete. Já bych připojil historii rajčete č.90, jde o to jak se dostalo vkastně do světa. Milan Sobotka napsal do USA tento dopis a poslal tam nějaká semena. Byla to od něho docela odvaha. Vážený pane: Jsem... celý příspěvek >
Tak jsem si to spletl. Nějak tak jsem si to pamatoval, nechtělo se mně to hledat.Jinak si myslím, že bychom měli využít toho, že některé odrůdy se u nás pěstují a vzájemně si je vyměnit nebo třeba i bez nějaké protihodnoty poslat jen za poštovné.... celý příspěvek >
Atraktívne druhy rajčín, 2.2.2021
V žádném případě jsem tou nabídkou nemyslel, že by někdo z nás měl tyto odrůdy udtžovat. Na to ani potenciál nemáme. To dělá někdo jiný často napojený na Tomatoville (prodejci semen, atd.). Plno dobrých odrůd se v průběhu sto a více let definitivně... celý příspěvek >
Budu asi objednávat deset až dvanáct odrůd. Víc nechci ze dvou důvodů. Nechci, aby si o mně někdo myslel, že jsem hamoun a také chci, any ten dopis, kterým mně to pošle vypadal jako normální dopis. Myslím si, že to nějak dáme dohromady a na to, co by... celý příspěvek >
Já také nemíním nic z toho pšstovat letos. Ale ta nabídka platí teď, takže bych chtěl tu objednávku poslat o víkendu. Pokud bys měla zájem, případně někdo jiný, tak bych to potřeboval vědět do pátku. Já už zhruba vybráno... celý příspěvek >
Klíčení a červené světlo, 2.2.2021
Jsou některá semena která klíčí na světle, některá ve tmě, ale u paprik to nemá žádný vliv. Příčina neúspěchu bude asi někde jinde.            Vladimír
Rajčata pro rok 2020, 25.11.2020
Sedmnáctého jsem vysel šest odrůd a zatím je mám za oknem. Jsou v pohodě. Teď trávím čas doma prací na své databázi rajčat (seznam odrůd rajčat, které jsem pěstoval od roku 2014), včetně fotek a... celý příspěvek >
Odolné odrůdy rajčat, 25.11.2020
Milane, to jim křivdíš. To SESE jsou jen obchodníci a ti mají zájem o to prodat. To je spíš problém na naší straně. Existuje směrnice EU zakazující dovážet semena z třetích zemí.  Takže kdykoliv se může stát, že zásilka může být zabavena a nikdo... celý příspěvek >
Phytophthora infestans, 2.9.2020
Je to prosté. Někdo měl šěstí a jiný ne. Ti co to štěstí neměli, ti si budou pamatovat, jak plíseň bramborová opravdu vypadá a jak rychle ničí rajčata. Jen doufám, že na pět až deset let bude zase od ní... celý příspěvek >
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika