Příspěvky uživatele - 91.196

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rozkvétání 2022, 2.5.2022
Pane Petře z Pardubic, Vy cestovatel proti proudu času! Já si v současném období krmím oči barvami květů a nos různými vůněmi a pachy-to poslední patří hrušním, už mi začíná být jejich specifický odér příjemný, je to podobné jako s tvarůžky,... celý příspěvek >
Kdy dát do země brambory?, 2.5.2022
Pánové, proti vědě nic, naopak. Jen se asi někteří podivují, neboť zkušenost říká, že ať dáte kvalitní sadbové zemáky do půdy na Josefka, nebo na prvního máje, tak porostou a během června-července budou často v přibližně stejné velikosti. Ony ty... celý příspěvek >
Muchovník nerodí, 1.5.2022
Je to podobné jako s miminky-taky potřebují více péče. Tady řešená rostlina nebyla bržděna v plození, proto bylo a je vhodné jí víc podstrojovat. Granule hnojiva nejsou špatně, ale nesmí se zapomínat na zálivku, obzvlášť tehdy, když je pěstěnec pod... celý příspěvek >
Štepenie na odnož z podpníku - ako presadiť?, 1.5.2022
Walter- vycházel jsem z toho, že zadavatel už tak, jak správně radíte Vy, postupoval. SPCH
Neznámý keř, 30.4.2022
Stanislawe, proto jsem tam ASI psal, že jsem lupu si nevzal. Ať tak, nebo naopak-králíkům bych raději ani jedno nepředložil, mohlo by to pro ně znamenat konec a zvonec, SPCH. P.S.: Už máte někdo hranici postavenou, zapalovač v pohotovosti, Hasičům... celý příspěvek >
Jake osivo na 50m2?, 30.4.2022
Hořčici.
Neznámý keř, 30.4.2022
Asi lýkovec jedovatý, SPCH.
Štepenie na odnož z podpníku - ako presadiť?, 30.4.2022
Můžete dát okolo kmínku mladé dřeviny nad úrovní půdy tubus např. z tmavé pet lahve, plastového květináče... který vyplníte kvalitní zeminou smíchanou se substrátem a pískem nebo perlitem. Obsah udržujte mírně vlhký. Je šance, že se uvnitř takové... celý příspěvek >
Muchovník nerodí, 30.4.2022
Přihnojil bych i jahodníky-pokud v okolí muchovníku ještě jsou-on by se s nimi o výživu podělil a třeba ještě letos, koncem jara nakvete. Důležité je, že víte, že plodit umí, tak snad nabere síly a narok se polepší, SPCH.
Štepenie na odnož z podpníku - ako presadiť?, 30.4.2022
Andrej, roste to z paty kmene, nebo kousek dál? A už jste naštěpil-dříve, či toto jaro? SPCH
Rez čerešne po vysadení, 27.4.2022
Já především nechápu typ opory a způsob-smysl připevnění stromku k ní. SPCH
Nestihl jsem postřik slivoní, co teď?, 27.4.2022
...nabízí: ach jo, ten češtin, SPCH.
Nestihl jsem postřik slivoní, co teď?, 27.4.2022
Bílé lepové desky se aplikují-zavěšují chvíli před rozkvětem-pokud není v návodu k těm Vašim konkrétním psáno jinak-nalepí se na ně mnoho původců poškození,  často to dokáže zabezpečit dostatečnou úrodu bez potřeby postřiku! Terminál má... celý příspěvek >
Růst rybízu, 26.4.2022
Vsazení o něco-5-10cm hlouběji, než na předchozím stanovišti přispívá jak k samotnému přežití keře-při suchém počasí a zanedbání zálivky, tak i k většímu počtu výhonů, které rostou z pod ůrovně půdy. Násobně se tak zvyšuje výtěžnost i prodlužuje doba... celý příspěvek >
Růst rybízu, 25.4.2022
Souhlasím s tím, že mladý keřík má pár kořínků, které razantnější okopávka může poranit, a tím zbrzdit růst výhonů. Já mám nejen u takové mládeže zálivkovou misku, na jejím vnějším okraji udělám žlábek asi 3-5cm hluboký. Do takového kroužku nasypu... celý příspěvek >
Další diskuze:  4647484950>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika