Příspěvky uživatele - 91.196

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Cesmína nebo bobkovišeň?, 10.5.2022
Cesmínu, ale roste daleko pomaleji a méně snáší střih.
Jak a kdy zastřihnout horní větve mířící vzhůru, 10.5.2022
Nezlobte se, ale nevšímat si kmene je jako věšet špici na vánoční stromek a nemít ho ve stojanu. Jestli jeho viditelné zranění vzniklo neošetřením větší řezné rány, nebo působením výkyvů teplot, mrazem... je celkem jedno. Je však nutné tomuto místu... celý příspěvek >
Jak a kdy zastřihnout horní větve mířící vzhůru, 9.5.2022
Já bych přednostně řešil ten nezdravý kmínek. A opravdu potřebujete to drátěné vedení? SPCH
Co je to za kyticku?, 6.5.2022
-je to bez záruky, jistě se přesněji vyjádří Josef, SPCH. P.S.:Nejkrásnější kytičku pořiď pro svou matičku-jste se sama obdarovala.
Co je to za kyticku?, 6.5.2022
Arenaria montana-písečnice horská? SPCH
Rozkvétání 2022, 6.5.2022
Já jsem spíše tragéd, pesimista-té radosti, když se opravdu zadaří! Tím stěhováním národu v souvislosti s případně výrazně vonícími sakurami jsem myslel, že cca polovina lidí by před tolika vůněmi prchla a další by jako narkomani bivakovali přímo na... celý příspěvek >
Srnec a plot a už mě to, 6.5.2022
ITBrno má asi pozemek ve svahu-to pak pro srnčí není velký problém plot přeskočit. Tam bych nejspíš věnoval max.úsilí o ochránění každého stromku. Vím, je to otravné, pracné, ale než slzet či pěnit při každé návštěvě zahrady... SPCH
Řez sakury kdy?, 6.5.2022
Jak p.Lída správně píše-to, co tam nechcete odřízněte. Já bych však nově vypučené-to falešné -odstraňoval už ve formě prvních lístečků-máte-li ke stromku běžně přístup. SPCH
Rozkvétání 2022, 5.5.2022
Na otázku odpověď-asi by byly byty v okolí na dobu květu alespoň zčásti prázdné, páč při té mohutnosti toho stromoví..., SPCH.
Štíhlé vřeteno - zakracovat nebo ne?, 4.5.2022
-prezentovaný způsob tvarování je velmi chytrý, elegantní a šetrný vůči stromku. SPCH
Muchovník nerodí, 2.5.2022
Tam bych se obrnil trpělivostí-pokud Váš keřík nezabírá místo někomu-něčemu hodnotnějšího. Sama uvádíte, že se s ní nedávno šibovalo, tak ji dejte klid+šanci+ braňte zaplevelení+jen trochu vody v případě velkého, dlouhodobějšího sucha. SPCH
Mrazové trhliny u jabloně, 2.5.2022
Raději překonat lenost a odstranit. Než přehřátí více hrozí růst konkurujících plevelů, kořenových výmladků, nechtěných výrustků z kmene, úkryt škodlivých breberek, mravenců, plísní a hnilob-je toho dost, proč pod ten chránič nahlédnout, viďte? SPCH
Ta má série otázek byla takový pokusný bumerang vůči spoludiskutujícímu, který uvažoval o příčině současného stavu: že letošní absence květů může být přílišnou péčí. Já to spíš vidím tak, že se rostlina vyčerpala včasným nadměrným plozením. Jde pak o... celý příspěvek >
Kolik muchovníků, jak starých, s jakými výnosy a kde prakticky pěstujete?
Kdy dát do země brambory?, 2.5.2022
Někdo dává česnek snad i do dortu, já asi-s výhledem na geopolitickou a na to navazující ekonomickou těžkou situaci brambor do každého drnu. Záda už taky dávno nemají ocelovou kvalitu, a tak zobu milgammu, lepím sem-tam po těle paprikové fixaplasty a... celý příspěvek >
Další diskuze:  4647484950>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika