Příspěvky uživatele - 9.144

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Zkušenosti s rotavátorem s koly, 11.4.2020
V podstatě tohle jsem potřeboval slyšet. Já totiž mám rotavátor ve stavebnici Vari a už ho přestávám zvládat, zmáhá mě to. Možná to jen neumím. O tu hloubku až tak nejde, ale že je méně námahy je příznivá zpráva.
Zkušenosti s rotavátorem s koly, 11.4.2020
Zdravím vespolek Zvažuju nákup rotavátoru. Má zde někdo zkušenosti s rotavátorem který má kola a na trubce nesenou kypřící jednotku, podobně jak o Hecht 750?
Pěstování révy vinné v nevinařské oblasti, 8.4.2020
Ochrana před mrazem je potřebná. Nevím, přesně jak to vaše vedení bude vypadat, ale některé odrůdy potřebují řez na tažně, na krátkém dřevě neplodí dobře.
Réva vinná a mráz v tomto týdnu, 29.3.2020
Taky tak. 550mnm.
A je po meruňkách, 28.3.2020
Jo, je to kletba posledních roků. Z révy u nás mám pravidelný výnos, z broskvoní nosím každé jaro náruče proutí k drtiči. Ale já jsem tu kletbu nevyřkl.
Jakou ranou broskvoň, 25.3.2020
Podle mně je to jedno. Při současném rázu počasí budete sklízet stejně jen proutí.
Stapelia variegata - zkušenosti, 23.3.2020
Smrdí hezky... parafráze reklamy. A daleko. V celé místnosti zcela suverénně, venku podle směru převládajících větrů. Jestli dosmrdí až do okna těžko soudit. Zkuste to, vyhodit jí můžete, když to za vás neudělají ostatní členové. Stapelia Gigantea má... celý příspěvek >
Jaký krumpáč?, 12.3.2020
Princip nasazení krumpáče je ten, že sedí - je naražený na kuželu násady. To proto, aby spojení bylo pevné a hlavně bezpečné. Každý nouzový způsob pevnost a bezpečnost zhoršuje. 
Jaký krumpáč?, 11.3.2020
Násadu spalte na ohýnku, v krumpáči změřte díru a podle ní kupte jinou násadu. Upevnit krumpáč na malé násadě je vcelku nemožné. Musí být naražený.
Jak vést rajče Goldkrone, 8.3.2020
Úplně stačí jedna rostlina na zpestření na stůl. Je to úrodná odrůda a když budete sklízet ošatky kuliček, není to jak zpracovat. Sice se to dá zavařit, ale je v tom pak hodně šlupek a na žlutý protlak jsem si nezvyk. Za ten postup se stáčením... celý příspěvek >
Roubování, 6.3.2020
Poněkud mi uniká smysl vašeho sdělení, K. Ale možná žiju v tom omylu, neb si myslím, že to co popisujete, je zde na fóru drtivé většině obecenstva všeobecně známo. Jo, ledabyste ovšem chtěl/la předvést brilatní práci se sytémem cut & paste. To by... celý příspěvek >
Výběr stromků ke vchodu, 4.3.2020
Já bych s tou zlaticí souhlasil, ale musela by se trvale upravovat řezem. To jí vůbec nebrání v kvetení, ale představuje to jistou pracnost a trvalou pozornost.
Brambory se předčasně rozváří - co s tím?, 15.2.2020
Napodzim draselnou solí, nebo zjara síranem draselným.
Mělnické nakladačky - stará odrůda, 12.2.2020
To sice je pravda, ale jen v případě, že víme, jak je to osivo doopravdy staré. V posledních letech se mi stává, že neklíčí ani nové ani staré.
Jaké odrůdy ovocných stromů do Texasu?, 8.2.2020
A jak to bude dělat, bude je pašovat v podpalubí? Jak dodrží fytokaranténní předpisy USA? Offtopic, promiňte.
Další diskuze:  1112131415  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika