Příspěvky uživatele - 196.17

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Royalvee, 28.7.2016 Obsahuje fotku
Dobrý den. Pravdou je, že již po mnoho let tady nepanovaly tak nízké teploty v době kvetení broskvoní a po něm, které by dostatečně prověřily jejich mrazuodolnost. Původ odrůdy ROYALVEE mně není znám a nepátral jsem po něm, ale v letošním roce... celý příspěvek >
Úroda meruněk 2016, 21.7.2016 Obsahuje fotku
Na jednu stranu je to dobře, že za Vás tu práci udělal mráz. Já přírůstky nemám, zase se ale můžu kochat nádhernými plody této marhuľky.
Plísen bramborová na rajčatech 2016, 21.7.2016
Kdysi dávno jsem to s tím mlékem zkoušel. Všechna rajčata durch zplesnivěla. Asi jako, kdyby jste nepoužili vůbec nic.
Bebeco, 21.7.2016
První dva drobné plody velice neoblíbené odrůdy pana Vysloužila s názvem Bebeco už před časem dozrály. Chuť byla spíše taková "lednická" typu Lemeda nebo snad Leala.
Pisana, 21.7.2016 Obsahuje fotku
Tenhle vyfocený plod moc velkou reklamu Pisaně neudělá, přesto snad oba plody úspěšně dozrají. Nemusela by to být záměna, to je hlavní.
Bergarouge, 21.7.2016
Áno, pán Jano, to už poznáme. Jen by mě zajímalo jakou má GF-677 afinitu s meruňkou. Jak na ní později roste.
Plísen bramborová na rajčatech 2016, 20.7.2016
Paní Jitko, stříkat na jaře Kuprikolem je docela nesmysl, jak Vás to napadlo? U paní nebo pána 145.4 bych to na plíseň bramborovou neviděl. Acrobat v dávce 10 g na na 3 litry je bezpečný, žádný zápach z plodů. Dozrávají první výborné Goldkrony,... celý příspěvek >
Teska, Fenix, Harbinger, Dixired, Favorita Morettini 3, 20.7.2016
To mě, pane Jano, ale docela štve. K Royal Glory, Spring Lady, Springbelle, Royal Gem bych přiřadil i Reginu, taky na ní všechno zmrzlo. Springcrest to s pěti plody nevytrhl. A že něco zůstalo na Elegant Lady? Ano, ale to by se nesmělo jednat o... celý příspěvek >
Čačanská raná, 20.7.2016
To bude Čačanská raná. Nevýhoda je v rychlejším přezrávání plodů, moučnatění a ztrátě švestkovité chuti. Čačanská lepotica se naopak měknutím zlepšuje.
Teska, Fenix, Harbinger, Dixired, Favorita Morettini 3, 20.7.2016 Obsahuje fotku
Přibližné dozrávání některých odrůd k termínu 25.7. Velkopavlovická, Favorita Morettini 3, Čačanská raná. Pecky u FM3 nepukají. Plody jsou už pryč. Kdyby jich bylo dvakrát tolik, tak by se snědly, i kdyby nebyly díky většímu množství tak... celý příspěvek >
Broskvoň Harrow Beauty, 20.7.2016
 Na Harnasu byly letos 4 velmi velké plody. Chuť nijaká, stejná,  jako když na stromku bylo plodů padesát. Royalvee je chutnější a letos dobrá úroda. A kam se poděla deklarovaná "jadrná" chuť Harnasu? Žádná tam nikdy nebyla.
Broskvoň Harrow Beauty, 20.7.2016 Obsahuje fotku
Jak se Vám osvědčil HARNAS? Jirko (FM) a další?
Shraz, 20.7.2016 Obsahuje fotku
Shraz dozrála velmi časně, tak kolem 10.7. Nic konkrétního Vám nemohu napsat, jelikož plody byly poškozené hmyzem a následnou moniliovou hnilobou, která nebyla s osluněné strany vidět.
Čačanská raná, 20.7.2016 Obsahuje fotku
Ona ta horší kvalita Čačanské rané bude možná jen přechodná, i když se mi předevčírem nepodařilo utrhnout ani jeden "kloudný" plod. Plody jsou protáhlejší než u Čačanské lepotice a myslím, že jsou zpočátku i více do červena. Tady zraje Čačanská... celý příspěvek >
Čačanská raná, 20.7.2016
Pokud by to psal pan Ivan Hlavatý, tak bych tomu snad i věřil, že mu už dozrává Čačanská lepotica. U mě některé plody Čačanské lepotice také vybarvují, ale spíš jsou takové jen světle namodralé a přitom měkké plody Čačanské rané. Chuť... celý příspěvek >
Další diskuze:  6162636465>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika