|
Příspěvky uživatele - 196.17
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Royalvee, 28.7.2016  Dobrý den. Pravdou je, že již po mnoho let tady nepanovaly tak nízké teploty v době kvetení broskvoní a po něm, které by dostatečně prověřily jejich mrazuodolnost. Původ odrůdy ROYALVEE mně není znám a nepátral jsem po něm, ale v letošním roce... celý příspěvek > |  | Úroda meruněk 2016, 21.7.2016  Na jednu stranu je to dobře, že za Vás tu práci udělal mráz. Já přírůstky nemám, zase se ale můžu kochat nádhernými plody této marhuľky. |  |
|  | Plísen bramborová na rajčatech 2016, 21.7.2016 Kdysi dávno jsem to s tím mlékem zkoušel. Všechna rajčata durch zplesnivěla. Asi jako, kdyby jste nepoužili vůbec nic. |  | Bebeco, 21.7.2016 První dva drobné plody velice neoblíbené odrůdy pana Vysloužila s názvem Bebeco už před časem dozrály. Chuť byla spíše taková "lednická" typu Lemeda nebo snad Leala. |  | Pisana, 21.7.2016  Tenhle vyfocený plod moc velkou reklamu Pisaně neudělá, přesto snad oba plody úspěšně dozrají. Nemusela by to být záměna, to je hlavní. |  | Bergarouge, 21.7.2016 Áno, pán Jano, to už poznáme. Jen by mě zajímalo jakou má GF-677 afinitu s meruňkou. Jak na ní později roste. |  | Plísen bramborová na rajčatech 2016, 20.7.2016 Paní Jitko, stříkat na jaře Kuprikolem je docela nesmysl, jak Vás to napadlo? U paní nebo pána 145.4 bych to na plíseň bramborovou neviděl. Acrobat v dávce 10 g na na 3 litry je bezpečný, žádný zápach z plodů. Dozrávají první výborné Goldkrony,... celý příspěvek > |  | Teska, Fenix, Harbinger, Dixired, Favorita Morettini 3, 20.7.2016 To mě, pane Jano, ale docela štve. K Royal Glory, Spring Lady, Springbelle, Royal Gem bych přiřadil i Reginu, taky na ní všechno zmrzlo. Springcrest to s pěti plody nevytrhl. A že něco zůstalo na Elegant Lady? Ano, ale to by se nesmělo jednat o... celý příspěvek > |  | Čačanská raná, 20.7.2016 To bude Čačanská raná. Nevýhoda je v rychlejším přezrávání plodů, moučnatění a ztrátě švestkovité chuti. Čačanská lepotica se naopak měknutím zlepšuje. |  | Teska, Fenix, Harbinger, Dixired, Favorita Morettini 3, 20.7.2016  Přibližné dozrávání některých odrůd k termínu 25.7.
Velkopavlovická, Favorita Morettini 3, Čačanská raná.
Pecky u FM3 nepukají. Plody jsou už pryč. Kdyby jich bylo dvakrát tolik, tak by se snědly, i kdyby nebyly díky většímu množství tak... celý příspěvek > |  |
|  | Broskvoň Harrow Beauty, 20.7.2016 Na Harnasu byly letos 4 velmi velké plody. Chuť nijaká, stejná, jako když na stromku bylo plodů padesát. Royalvee je chutnější a letos dobrá úroda. A kam se poděla deklarovaná "jadrná" chuť Harnasu? Žádná tam nikdy nebyla. |  | Broskvoň Harrow Beauty, 20.7.2016  Jak se Vám osvědčil HARNAS? Jirko (FM) a další? |  | Shraz, 20.7.2016  Shraz dozrála velmi časně, tak kolem 10.7. Nic konkrétního Vám nemohu napsat, jelikož plody byly poškozené hmyzem a následnou moniliovou hnilobou, která nebyla s osluněné strany vidět. |  | Čačanská raná, 20.7.2016  Ona ta horší kvalita Čačanské rané bude možná jen přechodná, i když se mi předevčírem nepodařilo utrhnout ani jeden "kloudný" plod. Plody jsou protáhlejší než u Čačanské lepotice a myslím, že jsou zpočátku i více do červena. Tady zraje Čačanská... celý příspěvek > |  | Čačanská raná, 20.7.2016 Pokud by to psal pan Ivan Hlavatý, tak bych tomu snad i věřil, že mu už dozrává Čačanská lepotica. U mě některé plody Čačanské lepotice také vybarvují, ale spíš jsou takové jen světle namodralé a přitom měkké plody Čačanské rané. Chuť... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|