|
Příspěvky uživatele - 196.17
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Verity, 30.8.2016 Další plody Verity jsou "némlich" to samé. Chápu, že má se Stanley společného předka, s Valorem dokonce oba, ale přece jen jsem čekal od Verity více. |  | Vlaška končí, 30.8.2016  Vlaška na Vysočině by pro změnu nějaké cukry potřebovala. Dozraje letos dříve než v druhé polovině září? Vypadá to nadějně. |  |
|  | Althanova renglóda, 30.8.2016  Bohužel nakonec stejný osud jako Oullinská má i Althanova (Procházkova) renglóda. Pokud plody jen mírně změknou, jsou jen fádně sladké a zájem je nulový. |  | Oullinská renglóda, 30.8.2016  O Oullinskou renglódu není žádný zájem. Nikdo ji netrhá ani doma ani tady na Vysočině. Doma je o něco chutnější. Tady na Vysočině je alespoň mírně aromatický tak jeden plod s deseti, možná ani ne. Jinak jen fádní sladkost. |  | Moravská jadernička, 30.8.2016 Žádné zkušenosti nemám, ale když se na mě Miloš nebude zlobit, tak musím říct, že jeho Jadenička mně chutnala více, než jeho Orion a Sirius. Pokud si vzpomínám, tak byly takové sice sladší, ale jinak nic, kdežto jadenička měla, jak se říká, šmrnc a... celý příspěvek > |  | Desert, 29.8.2016 Produktu chválíte, ale Denár vám nejede... ale, ale, to jsou věci |  | Ohenry, Guglielmina, Fairtime - velmi pozdni broskvone, 29.8.2016 Taky mám nějaké malé a zelené plody, ale nikoliv na oficiálně velmi pozdní broskvoni, nýbrž na falešném Babygoldu. Kdo ví, co mně ty "machři" zase poslali za "faleš". Francoise je určitě zajímavý typ, alespoň vyzkoušíte, jestli dozraje opravdu... celý příspěvek > |  | Elegant Lady, 29.8.2016 Ty broskve E.Lady mají stejně hutnou konzistenci a chuť jako ta Symphonie, kdyby neměly každá jiný typ květů, tak bych řekl, že se jedná o jednu a tu samou odrůdu. Všechno malé plody na malých stromcích. Tomu říkám příslib do budoucna. |  | Jofela, 28.8.2016  První předčasně zralý plod díky červivosti toho prozatím o chuti této odrůdy mnoho neprozradil. |  | Verity, 28.8.2016  Jeden z prvních předčasně zralých plodů odrůdy VERITY i s vzorně pracujícím obalečem uvnitř. Pokud by měl mít tuto fádně sladkou chuť podobnou přezrálému Stanley nebo Valoru (jen někdy), tak by to byl také jeden z adeptů napřeroubování odrůdou... celý příspěvek > |  |
|  | Stanley - jedna z nejužitečnějších odrůd minulosti, 28.8.2016  Stanley bych přerouboval Toptastem z důvodu poměrně rychlého měknutí plodů. |  | Valor, 28.8.2016  Ano, Valor je sice neúnavný dříč, ale je to jedna z mnoha odrůd, která by se dala přeroubovat Toptastem. |  | Stanley - nejde dužnina od pecky, 28.8.2016 U některých odrůd může být odlučitelnost horší v důsledku dřívějšího dozrávání než obvykle. Stává se to i u některých broskvoní. Stanley je tím známý. U něj k tomu také dochází v důsledku špatného počasí v určitém období. Letos bych to... celý příspěvek > |  | Kvete jabloň Hana, 28.8.2016 V letních odrůdách jabloní mám velké degustační mezery, takže bych tuto jabloň nepoznal ani podle vzhledu ani podle chuti. Uvádím jméno HANA podle visačky na stromku. Chuť těchto plodů je příjemně jablečná, jinak to popsat neumím. Plody i... celý příspěvek > |  | Těchobuzická, 28.8.2016 Já je mám stále tvrdé a kyselé, takže to bude asi opět špatné. Docela mě to štve, protože je to kříženec Domácí švestky a ten se měl povést, alespoň jako Toptaste. Bral bych všechno, jen ne tu nekonečnou kyselost. Celkem nechápu "chování" této... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|