Příspěvky uživatele - 196.17

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Hrušeň Dicolor, 9.8.2017
V Pardubicích přežily mrazy jabka i hrušky. Williamsky taky budou. Tady v Sudetech (600m.n.m.) není nic. Mám takový dojem, že všechno to zdejší roubování mnoho užitku nepřinese. Švestka tady není ani jedna, což je třeba rozdíl oproti ne příliš... celý příspěvek >
Jakou řetězovou pilu pro manžela?, 9.8.2017
Nechci se vměšovat, jen jsem si všiml příspěvku Standy von Prakwitz a musím říct, že mám podobnou elektrickou narexku hodně let a pořezala toho už dost a se stále nebroušeným řetězem. 
Hrušeň Dicolor, 9.8.2017
Dicolor má zvláštní chuť, každému nemusí sednout. Ve vlákně zakoupené hrušky je chuťově podprůměrných holovouských hrušek řada. Že byly velké, byla jen slabá náplast. Já se na tu svoji "krmnou řepu" docela těším. 
Benedicte, 9.8.2017
Nedala, nedala, protože v květu zmrzla. Velkomožný pán zo Šuran to nemůže pochopit. To ostatní je zbytečná "omáčka", nebo-li kecy. Spíš by mě zajímal původ bělomasé odrůdy, která zraje na konci srpna. Ta přežila mrazy z bělomasých broskvoní vůbec... celý příspěvek >
Benedicte, 9.8.2017
Já mám kocábku náram, náram, náram, já mám kocábku náram, náramnou... A já jsem zase pisálek, náram, náram, náram, já jsem pisálek náram, náramnej. Benedicte mně nezmzla, ale jen pisálkovi nechtěla letos nic dát, viď, Ivánku.
Hrušeň Dicolor, 9.8.2017
Nemusí přece všechno chutnat jako Boscova lahvice. Jinak chutná Konference, Lucasova, Williamsova. Dicolor nevznikal z Boscovy lahvice, tak proč tam její chuť hledat. Má sladkou chuť s jakousi ovocnou příchutí. Williamsova nepředala holt Dicoloru tu... celý příspěvek >
Benedicte, 8.8.2017
Aha, tak to jo.
Hrušeň Dicolor, 8.8.2017
A co by sis, Ivane, asi tak představoval? Je to prostě jiný typ chuti. Nemůžete pořád všechno srovnávat s "flašou". Už to konečně pochop. 
Plíseň bramboru na rajčatech 2017, 8.8.2017
Netuším, proč jsou bílá místa na rajčeti, ale plíseň bramborová na rajčatech si v Pardubicích dělá z "milého akrobatíku"  tak akorát "dlouhý nos". Kdo by to byl řekl, když zase tolik nepršelo. Zřejmě "dobrej oddíl" (ta plíseň)
Benedicte, 8.8.2017
Hm, hm. a já jsem asi všechny květy na jaře otrhal, abych měl nula plodů a mohl psát, že mně všechny zmrzly. 
Flamingo, 8.8.2017
Tak musím říct, že i když Flamingo nikdy netrpělo "jalovinou", to co předvádí v tento sváteční broskvoňový rok, to je teda fakt broskvové posvícení. Kdo by to byl řekl, po tolika letech. Otázka je, jestli je schopno předvést to třeba u Jirky (FM),... celý příspěvek >
Flamingo, 7.8.2017
Tolik kritiky jsem na RH už dlouho neslyšel. Miloš se musí úplně červenat, že založil vlákno s názvem Veličenstvo Redhaven. Já myslím, že je to kritika zasloužená, nebýt toho sousedova stromu. Říznější broskvovou chuť spíše zajistí EARLY RH, hlavně... celý příspěvek >
Flamingo, 7.8.2017
Souhlasím. Než tuctové Redhaveny určitě a vždy. Ovšem, co se týče sousedova RH nikoliv. Záhadu lze vysvětlit jedině tvrzením, že existuje více klonů RH. Kdysi jsem nesl k porovnání svoje RH i sousedovy RH do místní zahrádkářské poradny. Po zkoumání... celý příspěvek >
Topstar plus, 7.8.2017 Obsahuje fotku
Topgigant silně roste i plodí, Topstar silně jen plodí. Růst je mnohem slabší. Stejně ideální poměr růstu a plodnosti jako Topgigant má Topking. Měl jsem možnost koštovat přeplozené Topstary u Miloše, ale podle mě je to jen chuťový průměr řady "TOP".... celý příspěvek >
Top Gigant, 6.8.2017 Obsahuje fotku
A co Vaše švestky 2017? Je to bída, je to bída. Sotva pár na ochutnání. TOPGIGANT (Čačanská najbolja x President) dlouhodobě podceňuju pro jeho nepřesvědčivou chuť, ale množství a velikost i v horších letech je velké plus. 
Další diskuze:  4647484950>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika