|
Příspěvky uživatele - 196.17
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Hruška neznámá, 15.8.2017  Hruška neznámá z 600 m.n.m. |  | Stanley, 15.8.2017 Řez neřez, je to divný, že nerodí, když hodně kvete Já ho mám stále obsypaný od druhého roku po výsadbě. Sinou redukci může udělat pilatka, ale když stříkáte... Jedině, že by Vám v květu pravidelně zmrzal. Jakou má plodnost ve vyšších polohách, to... celý příspěvek > |  |
|  | Harlayne, 15.8.2017 nielen sa pýtať a nič nesatiť.
Milane . Horší je, že není kam. Alena bravo. Moc pěkná frajeřina, vytřela nám zrak. Miloši, šťastná to žena, viď. |  | Stanley, 15.8.2017 S Toptaste máte pravdu, pane Jano. Stanley šarkou zatím netrpí a má jen průměrnou citlivost na moniliovou hnilobu. V tomto ohledu nemá žádná odrůda na Prezident. Už jsem ho chtěl dávno zlikvidovat, jelikož se zřejmě bez postřiku proti hnilobě dá... celý příspěvek > |  | Royal Glory a spol, 15.8.2017 Díky za příspěvek, Radku. Je to odvážný názor doporučovat Royal Glory do vyšších poloh, když vymrzne i v těch nižších. Mimo odrůd typu Royal Glory se letos potvrdilo, že zimní mrazy jsou v nižších polohách přece jen mírnější a snad i ty jarní, než v... celý příspěvek > |  | Stanley, 14.8.2017 Jo, pane Waltere, Stanley je nezničitelná, alespoň tady. I letos, kdy lecos zmrzlo. Třeba ten slavný Toptást, kdo by to do něj řekl. Tedy oba dva, každý jinde. K Ivánkovu překvapení Stanley dává i mě. |  | Top Gigant, 14.8.2017  Všechno letos hnije, pane Jano. Letos se také objevily silné projevy šarky na listech. Na plodech nic. Na tak obrovské plody je jich poměrně hodně i při silnějším růstu. Silný růst podědil Topgigant zřejmě po Presidentu. Tyhle vyfocené plody jsou ale... celý příspěvek > |  | Hrušeň Dicolor, 14.8.2017 A nakonec i tady je to stejné, jak jsem si včera všiml. V kopci ani jedna švestka a dole u silnice švestek plno, jablek taky, a i výstavních pár hrušek na malém stromku. Tady v kopci ani jediná Vlaška na dvou vzrostlých stromech, ani jediná Althanova... celý příspěvek > |  | Royal Glory a spol, 14.8.2017 Ano, přesně tohle se tenkrát psalo. O špatné mrazuodolnosti v květu nic.
Spring Belle ´
Původ Itálie, mutace odrůdy ´Springcrest´. Žlutomasá odrůda broskvoně, slabé ojínění pokožky. Typ květu růžovitý. Velmi atraktivní vzhled plodu, základní... celý příspěvek > |  | Azura, 14.8.2017  První zralý plod Azury se spolubydlícím prozatím vůbec nic nenapověděl. |  |
|  | Radosť, 14.8.2017 Třeba Jirka (FM) psal, že má taky ten "sousedův" - vynikající. |  | Top Gigant, 14.8.2017  Topgigant - plod o hmotnosti 101g. Přesně něco pro Miloše, nebo-li čím větší, tím lépe. V chuti ani formule ani trabant. Chuť prostě JE švestková. |  | Broskvoň Inka, 14.8.2017  Zdravím všechny broskvové nadšence. Kdo jste vsadil na polskou INKU, neudělali jste podle mě špatně. Plody jsou většinou stále tvrdé, ale kvalita těch zrajících neklesá. |  | Suncrest nebo Envoy, 14.8.2017  To je parádní broskvový rok, že vážení přátelé. Broskve jsou plné aromatických látek a nechybí ani bohatá šťavnatost. Nedá se vůbec říct, že by byla některá odrůda úplně chuťově stejná, jak ta druhá. Výborné jsou i odrůdy, které dříve mnoho... celý příspěvek > |  | Flamingo, 14.8.2017  Po mnoha letech pěstování této odrůdy jsem nezaznamenal nějakou větší popularitu což, jak se zdá, se změnilo až letos, kdy se vyrojily pochvalné příspěvky. Už před časem jsem uvažoval o možné náhradě do vyšších poloh například za doporučovaný... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|