Příspěvky uživatele - 95.102

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jakou sekačku na 2500m, 20.1.2021
Tak vemte na test Agathu a uvidíte. Nic nezkazíte, max. Ušetříte. Sekačky budou pořád, nikam neutecou...
Jakou sekačku na 2500m, 17.1.2021
Než koupíte tu svou sekačku poohlednete se po Vari bubnova Agatha. Mám dva sady po cca 3000m2 a nic než tohle a ať je mokrá nebo suchá jede jak má
Dotaz na postup v případě nahodileho semenace merunky, 26.12.2020
Je to o tom že nádherné roste, žádné postřiky a tak nevím ale je to semenac. Není to nic známého a to ani podle listí. No zatím je 5 stromků tak snad se to potvrdí.
Okres Přerov, dále plodí cca 14 dní po Leskore, tak jak plodí většina meruněk. Má plody větší než Leskora cca 2x ale to co jí dělá opravdu zajímavou je že bez postřiku plodí a to i letos. Sice na moc asi 10litru kbelík, ale jinak plodí cca 7 až... celý příspěvek >
No, tak bylo to naroubovane na myrobalanu. Podloží je jíl a půda jilova. To asi dostává zabrat hodně tím jilem. Nadmořská výška 240m.n.m
Dotaz na postup v případě nahodileho semenace merunky, 25.12.2020
Zdravím. Mám na sadě naroubovany semenac meruňky, její původní mateřský strom již vykaceli. Meruňka rodí každý rok už cca 10 let opravdu velké a krásné meruňky. Ničím ji nestrijam a přesto není napadena monilii a nebo usychanim větviček. Donesl jsem... celý příspěvek >
Drátovci v bramborách, 16.3.2014
Již několik let používám na drátovce dusíkaté vápno velmi se to osvětčilo je potřeba postupovat podle navodu na sáčku brzy na jaře poličko posypat a zapravit do pudy nejméně 14 dní před výsadbou.Při velkém vyskytu opakovat před rytím nebo orbou... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika