|
Příspěvky uživatele - 251.144
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Rajčata 2021, 25.12.2020 Indoor Surprise - zatiaľ na rýchlenie sklamal, - viď môj posledný príspevok 25.12., neviem, či mu dám ešte na jar šancu, možno iba neznáša takéto počasie, alebo semienka boli napadnuté. Osvedčená Maglia Rosa už ide kvitnúť Eva T. |  | Rajčata 2021, 25.12.2020  Rozbehla sa tu celkom zaujímavá diskusia počas mojej nútenej neprítomnosti, asi zrejme budem musieť tiež upraviť zoznam mojich odrôd pre pestovanie v sezóne 2021. Zatiaľ moje rýchlené prospievajú až na Komjatnyj Sjupriz-INDOOR SURPRISE - ma... celý příspěvek > |  |
|  | Rajčatový hokus pokus - nová sezóna II, 25.12.2020 Ahoj, Milane,
tipujem v tom lepšom prípade na fyziologickú poruchu volá sa to Intumescencia - opuchnutie - nadmerné rozrastanie pokožkových a kôrových častí pletív listov, stoniek, kvetov, plodov a hľúz vplyvom vysokej... celý příspěvek > |  | Rajčata 2021, 23.12.2020  Konečne sa mi podarilo dostať po dlhšom čase na túto stránku, neviem, čím to bolo, ale stalo sa mi to už druhý krát, prvý raz niekedy koncom leta asi na mesiac, potom som raz natrafila že to fungovalo, ake nič som nepridala, len som si prečítala... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|