Příspěvky uživatele - 60.193

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rajčatový hokus pokus - nová sezóna II, 15.12.2020
Nemám důvod přisvěcovat. Já potřebuji nevytažené sazenice ve druhé polovině března. Nechci to nějak urychlovat, přisvítím až někdy po vánocích, jde mně hlavně o to abych potom měl sazenice s květy. Tento týden počítám s tím, ze dám do pořádku ten box... celý příspěvek >
Rajčata 2021, 15.12.2020
To je úplně normální. Někdo má rád holky a někdo vdolky. Nic to nemění na tom, že Stupické polní rané je a dlouho bude nejúspěšnější české rajče ve světě.            Vladimír
To musíš vědět ty jakou situaci v tom okně máš. Rajčátka rostou pomalu stejně jako každý rok, mají jen slabých osm hodin denního světla. Betalux jsem vysel před šesti dny, tak mně teprve leze ze... celý příspěvek >
Rajčata 2021, 15.12.2020
Je úplně jedno jak plod vypadá, takže semena vybraná z rostlin pěstovaných doma budou mít stejné genetické vlastnosti jako semena z plodu utrženého někdy uprostřed léta. Pochopitelně semena musí být vybrána z botanicky zralého račete, které nemusí... celý příspěvek >
Pěstování ozimé zeleniny, 15.12.2020 Obsahuje fotku
Včera jsem byl na zahradě. Stále prší, všude je bláto, tak jsem jen otevřel kryt květáku a vyfotil. Také jsem stáhl teploty naměřené za posledních dvacet dní do svého počítače. Pouze čtyři noci byly chladné, minimální teplota byla -5,4 ° C. Rostliny... celý příspěvek >
Rajčata 2021, 15.12.2020 Obsahuje fotku
V neděli jsem po ěsil na své Facebookové stránce tento text a tyto obrázky: Stačí jedna nevydařená sezóna (pro mne r. 2020) kdy jste nebyli schopni našetřit žádná semena a je tu problém. Nejhorší je to s odrůdami, jejichž semena se těžko shání.... celý příspěvek >
Tak to není možné. Ten můj solární panel dá jen 5W při 5V. To je přesně to co potřebuje ten ventilátor. Když zasvitne slunce tak se roztočí a jede. Kdybych ten solární panel chtěl využívat jinak, tak mně dá za hodinu 5 Wh a to je prd. S tím bych ani... celý příspěvek >
Rajčata 2021, 14.12.2020
Jen k té teplotě 11°C v noci. To je teplota, kterou zjistli, když vystavili v noci kvetoucí rajčata teplotě nižší než těch jedenáct. Ale nikdo již nedodal, jak dlouho to chladno bylo. Něco jiného je když v tričku v mrazu vyběhnete někam na pět minut... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika