|
Příspěvky uživatele - 60.26
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Rajčatový hokus pokus - nová sezóna II, 13.12.2020 Ten problém jsem měl letos. Taky zálistky nějakých hybridů. Potýkal jsem se s tím celé jaro a přeneslo se mně to i na vyseté rostliny rajčat. Zkoušel jsem Mospilan a Vertimex, ale pořád tam něco bylo. Asi nejlepší je to vyhodit. Dnes už bych to... celý příspěvek > |  | Rajčata 2021, 13.12.2020 Do toho pařeniště přijdou jen determinantní odrůdy, prakticky těch šest odrůd, které už mám vysety a které jsem už zde uvedl plus částečně partenocarpické Betalux. Ty srdce na obrázcích jsou indeterminantní a budu je vysévat mezi posledními, začátkem... celý příspěvek > |  |
|  | Křen, 13.12.2020 V práci, když jsme něco slavili, tak se většinou pojídalo něco uzeného a k tomu křen. Rostl nám tam u plynové regulačky. Někdo si vzal rýč a šel ho tam vyrýt, nastrouhal se a bylo to.Všichno tvrdili, že je tak dobrý kvůli tomu plynu. Celé roky se s... celý příspěvek > |  |
|
|
|