|
Příspěvky uživatele - 44.93
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Anýzové české - stará odrůda jabloně, 8.12.2020 Nene, ta stránka je prostě slepenec reklamy a náhodně zkopírovaných textů, to ani nepsal člověk, ale splácala to nějaká UI a to, že si do korpusu zatáhla výňatek ze zahradnické knížky je spíš náhoda.
Ale děkuju za informaci že v Kamenickém... celý příspěvek > |  | Rakovina jabloně - lze odebrat rouby?, 8.12.2020 U nově sázených stromků a keřů přimíchávám hojně biouhel vzniklý po klučení křovin a náletů, mám za to, že tu jílovitou půdu to vylehčí a provzdušní.
Mulčování jo, ale u starších stromků, u nově vysazených radši první rok dva ne kvůlivá neblahé... celý příspěvek > |  |
|  | Rakovina jabloně - lze odebrat rouby?, 8.12.2020 Já ten příspěvek na eagri četla. Právěže ta část o veg. podnožích mi moc platná není, jak jsem psala, všechno co v sadu vyrostlo za těch 30 let neúdržby, vč. zmíněného stromku, jsou náhodné semenáče, potomci původních jabloní, kterým se podařilo... celý příspěvek > |  |
|
|
|