|
Příspěvky uživatele - 61.197
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Rajčata 2021, 3.12.2020 Tak já se příští rok nedostanu ani na sedmdesát. Mám místo jen pro 80 tyčkových a dvanáct keříčkových. Oproti posledním letům cca o 45 míň. K tomu musím připočíst ta místa, která mně zaberou testované odrůdy (Mountainer FDelight, Mountainer Pride a... celý příspěvek > |  | Rajčata 2021, 3.12.2020 Máte pěkný plán odrůd pro rok 2021. Asi tak polovinu z těchto odrůd jsem pěstoval, ale nechtěl bych je hodnotit. Jen bych napsal, že Goldkrone je z cherry po stránce chuti a konzistence pro mne jednička. Pokud jde o ranost, tak Stupické je opravdu... celý příspěvek > |  |
|  | Rajčata 2021, 3.12.2020  Takhle to vypadalo u mne na parapetu. Tři odrůdy uprostřed jsou už přesazené, další tři vlevo přesadím zítra. Zbývající jsou výsevy z 24.10., docela dobře to vyklíčilo, ale mám plno rostlinek s helmou, přeschlá několik let stará semena skladovaná v... celý příspěvek > |  |
|
|
|