|
Příspěvky uživatele - 61.110
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Rajčata 2021, 2.12.2020 Včera jsem prodal tři akcie o kterých už jsem dávno nic nevěděl (byly to akcie firmy Roučka, které jsem si vybral v první vlně privatizace). Nelenil jsem a hned jsem si za část peněz které dostanu objednal refraktometr. Budu si hrát a porovnávat... celý příspěvek > |  | Odolné odrůdy rajčat, 2.12.2020 Milane, já bych chtěl jen někoho, kdo je takový ten správný fanda do rajčat, ne jen někoho kdo pěstuje rajčata. Ono v průběhu testování bude třeba hlídat všechny choroby a rozeznat je od sebe. Proč to? Jak napsal Darrel, byl u holiče a tam měli jednu... celý příspěvek > |  |
|  | Rajčata 2021, 2.12.2020 Pěkně jste to všechno popsal. Budu si to muset ještě dvakrát, třikrát přečíst. Jen bych chtěl dodat, pokud byste chtěl zkusit nějakou další nehybridní odrůdu a víte jakou, tak bych se pokusil sehnat Vám semena. Přeji hodně... celý příspěvek > |  |
|
|
|