|
Příspěvky uživatele - 61.131
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Odolné odrůdy rajčat, 24.11.2020 Já jsem před chvílí dostal od R. z Kanady zprávu, že se mně pokusí sehnat nějaká semena těch dvou odrůd. Jak nenapsal. Nevím jestli je koupí od SESE nebo má někoho známého, kdo je už pěstoval a ušetřil nějaká semena nevím.Vlastně mně to ani nezajímá,... celý příspěvek > |  | Odolné odrůdy rajčat, 23.11.2020 Měl jsem dojem, že jsem to tam také četl. Po Vašem diskuzním příspěvku jsem se na jejich stránku chtěl ještě podívat. Díky za tuto informaci, nemusím to znovu hledat. bylo by to fajn, kdyby ta semena posílali, i když já mám třeba zaplacená semena... celý příspěvek > |  |
|  | Odolné odrůdy rajčat, 22.11.2020 Já to vidím takhle:
Všechny odrůdy, které mají první jméno Mountain jsou odrůdy vyšlechtěné Randy Gardenerem na a ve spolupráci se Státní universitou Severní Karolína. Jedná se vesměs o hybridní odrůdy odolné k různým chorobám, třeba ten Mountain... celý příspěvek > |  | Rajčata pro rok 2020, 22.11.2020 Tak jsem si vzpomněl jak to u mě bylo s tím Matt´s Wild Cherry. V roce 2015 mně někdo z tohoto webu požádal, abych mu koupil u Tatiany semena tohoto rajčete. Udělal jsem další objednávku s tím, že to mám pro přítele a Tatiana mně poslala pár semínek... celý příspěvek > |  | Odolné odrůdy rajčat, 21.11.2020 V pohodě, nemám s tím problém. Asi budu muset pohnout, Johnny´s seeds mají příští týden Black Friday.
Vladimír |  | Rajčata pro rok 2020, 21.11.2020 Matt´s Wild cherry jsem pěstoval v roce 2016. Fotky nemám, ani nějaké hodnocení. Jestli mám nějaká zbylá semena taky nevím, zjistím to až budu chystat semena na únorový výsev a krabici prohrabu. Po zkušenosti z jiných let vím, když se v té krabici... celý příspěvek > |  | Odolné odrůdy rajčat, 21.11.2020 Pořád říkám, že jen možná do toho půjdu. Pokud ano, tak zaplatím a uvedu adresu v USA na kterou to pošlou. Odtud to dostanu poštou za pár dolarů.
Vladimír |  | Odolné odrůdy rajčat, 21.11.2020 Jak z USA tak z Kanady dostávám běžně semena v dopisní obálce. Nikdy se neuvádí žádná hodnota. Zatím se mně nestalo, že by nějaká zásilka nebyla doručena. Riziko je minimální. Pokud jde o to kde semena koupit, tak to je předčasné, protože zatím ani... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|