Příspěvky uživatele - 105.226

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Je to boruvka?, 25.4.2017 Obsahuje fotku
Dobrý den, koupil jsem z číny semínka kanadské borůvky.Že si je jen tak skusím vypěstovat.Ale nejsem si vůbec jistý zda to sou borůky.Tak Vám sem hodím foto a jestli my můžete pomoc s identifikaci.
Divoké prase - ohrada, 22.2.2017
Na malochov divočáků není třeba žádné pvolení!
Převoz divočáka, 1.2.2016
Na přepravu selat divočáků cca 20 kg používám přepravní klec na psy, železnou.Přehodím přez ní starou deku a není problém.Pokud hodláte prase použít k chovu, je třeba ho důkladně ochočit! Trvá to různě dlouho, podle povahy selete a podle Vaší odvahy.... celý příspěvek >
Divoké prase - ohrada, 1.2.2016
Nevím kdo Vám tohle řekl.Divočáky chovám a žádné povolení na to potřeba není, sám jsem se na to na vet.správě informoval.
Jakou sekačku, Lux 55 TBI z mountfieldu?, 1.6.2014
Zdravím, já si loni koupil křovinořez LUX z OBI a děs. Podruhý už bych stejnou blbost s touhle rádo-by značkou neudělal. Hned co jsem ho sestavil a zkusil sekat jsem ho vezl zpátky, neměl otáčky. Oprava trvala přesně měsíc, jako naschvál tráva jak... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika