Příspěvky uživatele - 130.25

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Dutina v jabloni ve které se drží voda, 26.4.2016
Staré stromy mají nejlepší ovoce, obzvláště hrušně a třešně. Stačí se projít po přírodě a vyzkoušet. Aby nemocný strom nemohl plodit zdravé ovoce, tak by musel trpět nemocí z ozáření, nikoli stářím a dutinami! vit.patrak@seznam.cz
Nejchutnější okurky hadovky, 12.3.2015
Ahoj, nemáte někdo zkušenosti s okurkou Picolino F1. Mělo by se jedna o nějakou novou rezistentní odrůdu.
Vietnamské prase - zkušenosti, 14.6.2013
Děkuji za reakci.Mohu ještě se poptat, zda prasátko moc nesmrdí. Soused má poblíž bazén a nerad bych aby vznikl nějaký konflikt. A jak s hnojem, lze zarývat na podzim do půdy? Opravdu o prasátku vážně uvažuji, příští rok na jaře bych do toho šel, ale... celý příspěvek >
Vietnamské prase - zkušenosti, 9.6.2013 Obsahuje fotku
Dobrý den, poprosím znalé o radu. Nyní chovám, králíky a to pouze z důvodu, abych zužitkoval trávu okolo domu.Bohužel stále hynou, tak uvažuji o vietnamském prasátku. Otázka zní: Bylo by možné toto prase umístit do psího kotce po zemřelém... celý příspěvek >
Motorová kosa stihl FS 80, 15.9.2012
Dobrý den, opravuji známé historiskou motorovou kosu stihl. Má ještě klasický šoupátkový karburátor a kladívkové zapalování. Nemáte někdo manuál na tuto kosu?. Nejdřív neházela jiskru ani s fajfkou a svíčkou z mého křovinořezu.a přitom vysokonapěťový... celý příspěvek >
Pokládka dlažby + jak postupovat s podkladem pod ní, 8.6.2011
Dobrý den, právě jsem dokončil pokládky dlažby kolem bázénu. Po dokončení bazénu jsem čekal rok aby to pořádně sedlo. Nyní jsem začel že jsem udusal zem poté navezl tak 10 cm stěrku poté jsem dal 15-20 cm betonu zarmovaného pětkou kari sítí. poté... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika