|
Vietnamské prase - zkušenosti, 8.7.2009 prase se vetsinou dlouheho veku nedozije protoze je urcene na zabiti ale zustal mi po skonceni chovu vetnamsky kanec, ktery mel plno deti pripoustel jsem ho i s mangalici a tak se stal clenem rodiny a ten se uz nezabiji letos mu je 18 let takze je uz... celý příspěvek > |
 |
Tovární malotraktor na silnici, 18.6.2009 myslim ze ing. Josef Pokorny odpovedel dost jasne snad clovek, ktery si dokaze sestrojit nejaky samohyb tak dokaze i pochopit zakon a ne si myslet ze kdyz si udela nejakou pochybnou pojistku tak je nepostizitelny a ze mu karta z pojistovny nahradi... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Tovární malotraktor na silnici, 16.6.2009 i u te MT8 132.2 musi mit ridic u sebe pri jizde osvedceni o technicke zpusobilosti pro provoz na pozemnuch komunikacich |
 |
Tovární malotraktor na silnici, 14.6.2009 jsou dve moznosti bud je to traktor, ktery musi byt vybaven registracni znackou drive poznavaci znackou a tim i prohlidkou v STK nebo je to traktor kteremu se registracni znacka neprideluje a ten musi mit technicke osvedceni vydavane vyrobcem nebo... celý příspěvek > |
 |
Vyorávač za zetor, 24.9.2008 ahoj ja sazim 6 metraku zacinal jsem konskym certem upravenym na neseny pak jsem presel na slovenskeho teka ten sel do srotu nahradil ho polsky tek a letos jsem jej nahradil jednoradkovym kombajnem hassia a u nej snad uz zustanu ted uz jsem spokojeny... celý příspěvek > |
 |
vyber traktoru, 5.9.2008 jestli jsou ceny stejne a je stejny i stav traktoru tak bych dal prednost 4611 je to uz novejsi traktor proti supru sezenou se lip dily i generalka se da udelat doma staci jen poslat na vybrus kliku u supra se musi posilat blok a usazeni se dela v... celý příspěvek > |
 |
Likvidace pařezu, 4.9.2008 vyborne jde zlikvidovat kdyz se do nej vydlabe otvor nasype se ledek to se opakuje nekolikrat a pak se na nem rozdela ohen vyhori az do korenu ale toto je casove narocne je treba pockat stim ohnem asi rok zase to je be namahy |
 |
Jak a v čem sušíte ovoce? Sušení rajčat, solární sušárna, 29.8.2008 dobry den koupenou plastovou susicku mame take ale nevyhovuje jeji velikost vlastne malost takze jsem postavil vetsi z lednicky kterou jsem zbavil agregatu a misto kompresoru jsem namontoval stolni fen nahore udelal odfukove otvory a susi se vni vic... celý příspěvek > |
 |
doutnaky na motor slavia, 22.8.2008 dobry den mam dotaz nevi nekdo kde se daji objednat dobirkou doutnaky do starych motoru |
 |
broušení kosy, 6.5.2008 uz jsem pochopil brouk pytlik vsechno vim vsechno znam to ocelove kosiste mam take ale nesekam snim udelal jsem si podle neho duralove ze zlamane tyce na dratkovani chmele driv se pry pouzivali pro sekace kteri chodili pomahat z fabrik zemedelcum... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Jaká je max. hmotnost?, 28.1.2008 Podle silnicniho zakona celkova hmotnost brzdeneho traktoroveho privesu nesmi prekrocit dva a pul nasobek hmotnosti traktoru to znamenna napriklat kdyz traktor ma v technickem prukazu hmotnost 3000kg tak vaha privesu i s nakladem muze byt max. 7 500... celý příspěvek > |
 |