Příspěvky uživatele - 254.207

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rajčata a teplo z klimatizace, 30.6.2008
mám zvláštní dotaz, třeba někdo poradí na jeden zasklený balkon (otvírám okna přes den) mám vyvedenou tzv. větrací část dělené klimatizace; na noc klimatizaci zapínám a na tom balkoně se tím místo např. 10-12 stupňů drží celou noc teplota kolem... celý příspěvek >
Mšice a jak na ně, 30.6.2008
mšice v dnešní době nejsou problém, i když se bojíte chemie; já používám na bylinky jeden bio přípravek (nepamatuji si jméno) jež má nulovou ol a je 100% přírodní a mšice naprosto spolehlivě likviduje, i kalamitní stavy, letos jsem to zatím musel... celý příspěvek >
Choroba rajčete na balkoně, 30.6.2008
zřejmě máte na mysli výrobek Ortiva, gold tam sice není, ale je to novinka a má to jen 3 denní OL a je to širokospektrý fungicid proti opravdu drtivé většině původcům důležitých chorob již jsem aplikoval, tak uvidíme... letos se prodává dle... celý příspěvek >
nějak nejde vložit obrázek :(zkusím to do dalšího příspěvku www.jamie.cz/rajce.jpg
v jednom truhlíku mám na balkoně od včera z ničeho nic na jedné rostlině na pár listech takové černé flíčky plus na 2 plodech zatím z cca. 15 na této rostlině mám zespodu takový černý nebo tmavě hnědo-černý flek, asi se bude zvětšovat, nevím co to... celý příspěvek >
Jste také fandové do bylinek?, 30.6.2008 Obsahuje fotku
bez bylinek jako gurmán nemohu existovat, bez nich pořádné vaření není nikdy to pravé... a nemusí jít ani o nějaké zahraniční speciality... i pořádný bramborák je z úplně jiné kategorie když máte čerstvou majoránku...
Bazalka je ve více druzích, 30.6.2008 Obsahuje fotku
bazalka je moje nejmilovanější bylinka a bezmezně bazalku milují i moje morčata, pěstuji 4 druhy a takových truhlíků mám 6 a sklízím celé léto až do podzimu
zaštipování rajčat, 30.6.2008
pokud máte klasické tyčové rajče tak teď už bych řekl že je maličko pozdě, vyštipuje se to od začátku, výhonky u listů, nechává se jen jeden hlavní "kmen" a pak taky nezapomeňte "zaštípnout" vrchol rajčete, rajče nesmí růst pořád... celý příspěvek >
Černo-červená rajčata, 30.6.2008 Obsahuje fotku
zkusím je vložit teď
Černo-červená rajčata, 30.6.2008
letos je měli jako rostlinky v Bauhasu, ale jen omezené množství a někdy v dubnu to bylo, ani nevěděli zaměstnanci co to přesně je... na popisku bylo jen Grune Tomato a Schwarze Tomato ... od každého jsem vzal několik rostlinek a pěstuji je na... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika