|
Příspěvky uživatele - 244.130
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Dotaz k chovu kozy domácí, 7.4.2011 zdravím, ono s tím zákonem (veterinárním) je to trochu jinak.
Předepisuje sice registraci zvířat, ale počet kusů, které smí chovatel vlastnit nikoli, z hlediska ústavního práva ani nemůže. Samozřejmě máte právo vlastnit a chovat jaký koliv počet... celý příspěvek > |  | Chov nutrií, 31.3.2011 děkuji za příspěvek, právě upozornění na možné problémy a osobní zkušenosti jsou nejlepší. Chov zvířat a vůbez zemědělství jako takové je spíše životním stylem, nežli pouhým zdrojem obživy. Nikdy jsme si nedělali iluze ani v chovu jiných zvířat, snad... celý příspěvek > |  |
|  | Chov nutrií, 30.3.2011 mnohokrát děkuji, vody mám nadbytek po celý rok právě ve sklěpě, kterou v lětě i v zimě ob den čerpáme bez užitku, přibližně 1000l. Celý pozemek pod svahem a dům máme pod vodou, tak nás napadlo ji nějak smysluplně zužitkovat. I když zvířat už máme... celý příspěvek > |  | Chov nutrií, 23.3.2011 děkuji za reakci, v chovu byla dříve prioritní kožešina, můj chov by byl na maso k vlastnímu zásobování. Vedle hovězího, koz, prasat, husí, kachen, krůt, slepic, králíků a ryb se nějaká nutrie vejde.
Samotný chov nutrií je mi celkem... celý příspěvek > |  | Chov nutrií, 17.3.2011 Zdravím chovatele, již delší dobu se zaobírám myšlenkou chovu nutrií. Kdysi byly běžné, několik chovů jsem dříve viděl, ale dnes nevím o nikom. Vody na pozemku máme dostatek, prostoru také, a maso mají skvělé, Pokud se někdo zabývá chovem nutrií, byl... celý příspěvek > |  | Vietnamské prase - zkušenosti, 17.3.2011 splnit požadavky zákona není vůbec nic složitého.
1.kontaktovat ústřední evidenci prasat v Hradištku pod medníkem čp. 123.
2.Zašlou Vám k vyplnění tiskopis o registraci, který odešlete zpět.
3, následně do několika dní obdržíte Registr prasat v... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|