|
Příspěvky uživatele - 197.94
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Vosy, včely, sršni - barva, 30.8.2010 No na mě bezdůvodně neútočí, takže vysvětlim problém. Jsem hasič. Takže někdy takovouto kolonii, hnízdo musíme zlikvidovat - v tom připadě je jasné že se brání :) Některé vosy jsou klidné, jiné hnízdo (které jsem odsával ze stromu) byly například... celý příspěvek > |  | Vosy, včely, sršni - barva, 29.8.2010 Děkuji za radu, je to zajímavé.
Pokud je tedy pro ně důležitý čich, než zrak, je tedy nějaké možnost jak se bránit jejich útoku? Nemyslím tím teď nějaký ochraný oděv atd. Spíš Třeba vůni, kterou nemají rádi a nepřiletí k ní atp? |  |
|  | Vosy, včely, sršni - barva, 27.8.2010 Ahoj,
potřeboval bych prosím, alespoň s nějakou jistotou říci, jakou barvu výše uvedená zvířátka nevidí. U včel sem dohledal že červenou, jindy se řiká že nevidí bílou.
Docela bych to potřeboval vědět a burád rád za jakoukoli odpověď :) |  |
|
|
|