|
Ježek, 23.8.2009 To je sice hezké a je to pravda, ale ježci jsou chráněni a jejich chov může být pokutován pokud se na to příjde. Vím, že spousta lidí se o ježky stará a je pěkné, že jim pomáhají, ale rozhodně je lepší dát malé podzimní nalezence na přírodovědnou... celý příspěvek > |
 |
Ježek, 23.8.2009 U nás na stanici jsme ježky taky stříkali Difusilem a pomáhalo to |
 |
|
 |
Pes a bouřka, 23.8.2009 Taky máme 12ti letého psa a hrozně se bojí bouřky. Vyřešili jsme to tak, že vždycky, když je bouřka vezmem ho do bytu do chotby v přízemí (kde už dávno nebydlíme), protože tak máme kachličky a dá se to potom vysát a vytřít. Dáme mu tam staré... celý příspěvek > |
 |
Had na zahradě, 23.8.2009 Tak to bych určitě nedoporučovala!!! Požádejte o pomoc třeba veterináře (pokud nevíte o žádné stanici přírodovědců v okolí). Určitě se ji nesnažte vypudit sami. A ježky neshánějte. Jednak tam určitě dlouho nezůstanou a jednak jsou chráněni a neměli... celý příspěvek > |
 |
Mořské akvárium, 23.8.2009 Ale pokud nemáte žádné větší zkušenosti s chovem akvarijích ryb doporučovala bych začít na sladkovodním akváriu (navíc výjde levněji)... Také se mi mořské akvárium líbí, ale mořské ryby a bezobratlí jsou mnohem choulostivější než sladkovodní a také... celý příspěvek > |
 |
Akvárium bez filtrace, 23.8.2009 Určitě to jde, ale moc bych to nedoporučovala... Co se týče rostlin, je pravda že některé rostou i bez vzduchování ale většina rostlin potřebuje dobré osvětení a každá rostlina potřebuje určitou teplotu a kyselost jinak nejspíš dlouho neporoste...... celý příspěvek > |
 |
Jak zimovat kaktusy?, 26.7.2009 Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jak u nás zimovat kaktusy, když na to nemáme vhodnou místnost? Ani ve sklepě. Máme tam místnosti, kde je i přez zimu nějákých 15-17°C a světlo nebo naopak místnosti, kde je jen kolem 10°C a méně a tma. Nebude... celý příspěvek > |
 |
O jaké druhy kaktusů se jedná?, 25.7.2009 Ten první takový byl (bez těch "výrůstků") už co ho pamatuju a to jsem ho ještě nezimovala, protože jsem se o něj ještě nestarala. |
 |
O jaké druhy kaktusů se jedná?, 25.7.2009  Dobrý den, chtěla bych se zeptat o jaké druhy kaktusů se jedná. Protože zrovna v kaktusech se nevyznám, ale u nás se o rostliny nikdo jiný nestará.
1-Máme ho už několik let. Teprve loni se vzpamatoval z předešlého uhnívání. Nikdy jsem ho neviděla... celý příspěvek > |
 |
Jde také o Mammillaria gracilis?, 24.7.2009  Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli jde taky o druh Mammillaria gracilis, jako v jednom z předchozích článků-konkrétně tomto. děkuju, Maja |
 |
|
 |