Příspěvky uživatele - 79.56

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Břečťan popínavý, 8.1.2011
Dobrý den, máme na zahradě smrk asi 50 roků starý, kmen je dole bez větví, obrostlý břečtanem(ten roste až k vrcholu smrku). Nemůže tento poškodit smrk?Díky Stasio
Drtič kostí, 2.3.2010
Je to vlastní výroba, ja mám těch kladívek 6 vždy dva nad sebou - jeden pod unášečem a druhý nad.
Drtič kostí, 1.3.2010
Ahoj.Já používám drtič na bázi mixéru, nádoba o průměru asi 35 cm výšce asi40cm ve dně je unašeč s noži(princip kladívkového šrotovníku)Motor 2,2 kW 2800 ot/min.Shora odnimatelné víko.Drtim v tom suché pečivo, kosti,řepu mrkev, skořápky,vše co... celý příspěvek >
Jak na to?, 14.2.2010
Celé zrno?V žádném případě, obilniny musí být sešrotované, nebo mačkané(oves).Hrozí nebezpečí skysaní obilnin v travicím ústrojí, pokud ne, pak je ovce vykaká neporušené.Tak nás to učili na zemědělské škole.(bylo to v 70-tých letech, možná,že po... celý příspěvek >
Slepice žere vejce, 14.2.2010
Měli jsme rovněž problém s požíráním vajec(viz. vejce mizí). Podle rady, že hnízdo má být v šeru, jsem postavil hnízda se střechou a jen s otvorem pro vstup(cca 20x25cm).Hnízda jsou hluboké asi 30cm o půdorysu asi 40x40cm.Problém s požíráním... celý příspěvek >
Vejce mizí, 29.1.2010
Ještě něco-po snesení nedávají okolí nic znát,(jsou tiše neb žerou vejce) Zdravím Stasio
Vejce mizí, 29.1.2010
Slepice nenesou?Máme 10 mladých slepic(loňské).Začaly snášet vejce před vánoci.Asi od poloviny ledna vejce zmizely. Nikdo je neodnáší, žerou je slepice, po snesení vejce slepice vstane otočí se a vejce sežere.Slepice máme doma od nepamětí, nikdo... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika