|
Příspěvky uživatele - 79.56
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Břečťan popínavý, 8.1.2011 Dobrý den, máme na zahradě smrk asi 50 roků starý, kmen je dole bez větví, obrostlý břečtanem(ten roste až k vrcholu smrku).
Nemůže tento poškodit smrk?Díky Stasio |  | Drtič kostí, 2.3.2010 Je to vlastní výroba, ja mám těch kladívek 6 vždy dva nad sebou - jeden pod unášečem a druhý nad. |  |
|  | Drtič kostí, 1.3.2010 Ahoj.Já používám drtič na bázi mixéru, nádoba o průměru asi 35 cm výšce asi40cm ve dně je unašeč s noži(princip kladívkového šrotovníku)Motor 2,2 kW 2800 ot/min.Shora odnimatelné víko.Drtim v tom suché pečivo, kosti,řepu mrkev, skořápky,vše co... celý příspěvek > |  | Jak na to?, 14.2.2010 Celé zrno?V žádném případě, obilniny musí být sešrotované, nebo mačkané(oves).Hrozí nebezpečí skysaní obilnin v travicím ústrojí, pokud ne, pak je ovce vykaká neporušené.Tak nás to učili na zemědělské škole.(bylo to v 70-tých letech, možná,že po... celý příspěvek > |  | Slepice žere vejce, 14.2.2010 Měli jsme rovněž problém s požíráním vajec(viz. vejce mizí).
Podle rady, že hnízdo má být v šeru, jsem postavil hnízda se střechou a jen s otvorem pro vstup(cca 20x25cm).Hnízda jsou hluboké asi 30cm o půdorysu asi 40x40cm.Problém s požíráním... celý příspěvek > |  | Vejce mizí, 29.1.2010 Ještě něco-po snesení nedávají okolí nic znát,(jsou tiše neb žerou vejce)
Zdravím Stasio |  | Vejce mizí, 29.1.2010 Slepice nenesou?Máme 10 mladých slepic(loňské).Začaly snášet vejce před vánoci.Asi od poloviny ledna vejce zmizely.
Nikdo je neodnáší, žerou je slepice, po snesení vejce slepice vstane otočí se a vejce sežere.Slepice máme doma od nepamětí, nikdo... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|