|
Příspěvky uživatele - 143.17
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Vetrolam, 3.4.2011 Tak já nejsem z Šumavy jako pan Zdeněk, ale z jihovýchodní Moravy, kde by se dalo použít,,Na větrné hůrce" A není pravda, že nejsou větrolamy s použitím borovic, neboť se celý den na jeden koukám z oken. Není to výmysl této doby vím, že tam byl už za... celý příspěvek > |  | Co s padajícím břehem, 3.4.2011 V jedné firmě tady, vyrábí pogumovanou tkaninu s většímy oky a slyšela jsem, že má být údajně na zpevňování svahů kolem dálnic. Hodně lidí ji tu používá na kde co, mají z toho např. ploty Snad by se dalo něco takového na svah ukotvit a... celý příspěvek > |  |
|  | Vaše zkušenosti - Pražákovi Droždín u Olomouce?, 3.4.2011 My jsme tam nakupovali asi před třemi roky a zkušenost tato: připadlo mi to, že si syn (zdál se mi tak 25-30letý) založil zahradnictví s tím, že mu rodičové-důchodci budou pomáhat s řízením zaměstnanců a obsluhou. Bohužel to nejsou lidé, kteří by se... celý příspěvek > |  | Můžou hortenzie a chryzanteny pomrznout?, 3.4.2011 Já měla v zahradním domku na přezimování květináče s chryzanténama, přinesené ze hřbitova (takové ty dušičkové koule) V zahradním domku je v mrazech i těsně pod nulou. Teď z jara jsem je sestříhala a vyhodila ven ke zdi, poněvadž už začaly rašit. A... celý příspěvek > |  | Chov pstruhov, 3.4.2011  Dobrý den, jen k předešlému... k nám se raci taky zatím nenastěhovali, i když by mohli - tu možnost mají
S rychlým nástupem jara nestíhám, musím rádobyrychle vyčistit zahradu
Jezero po zimě: ani jedna mrtvá ryba (si myslím, žádnou jsem... celý příspěvek > |  | Nové plemeno Isa Brown Red, 11.3.2011 Koukala jsem na nějaké zahraniční stránky, kde mají tyhle slípky uvedené a vypadají jako klasické červené slepice, co odjakživa chová naše babča Nevylučuju, že můžou být větší, odborník přes slepice nejsem |  | Chov pstruhov, 3.3.2011 Hezké, také to tak mám a pozorování toho života kolem je nádhera Máte fotky? Co se týká ryb, jsem úplný laik, ale zajímalo by mně: rozdělit ryby chcete kvůli chorobám a karanténě? Na to ale pletivo nepomůže... |  | Proč mě uhynuli jeseteři?, 24.2.2011 S těma rakama jste mi připoměl: před skoro 10lety, jak bylo velké sucho, jsem tady poprvé zažila, že skoro vyschnul i potok. Za ještě rozestavěným domem, mi teče starý mlýnský náhon, ke byli raci odjakživa. Při kontrole stavby, mne napadlo zajít... celý příspěvek > |  | Proč mě uhynuli jeseteři?, 22.2.2011 Zdravím Nevím, jestli to s amurama bylo na mně, ale já amury mít nemůžu, protože mám na mělčinách lekníny a ty by mi potvory zlikvidovali. Stačí, že jsem tam dva roky po sobě zkoušela propašovat předpěstovaný lotos - pokaždé byl do 3 dnů... celý příspěvek > |  | Zelená voda v sudu - zalévat s ní?, 17.2.2011 Pokud vím, sinice se vápní, takže bych tam raděj šoupla trochu vápna. Následně s tím zalévala jen rostliny, co to snesou |  |
|  | Jaký dlouho kvetoucí keř před dům?, 17.2.2011 Tazatel udal jihozápad, k domu a keř spíše malý. Tohle a ještě dlouhokvetoucí nesplňuje skoro nic. Bude tam úpal a to by snesla komule a ibišek. Ten sama nemám (i když mám snad skoro všechno ) ale můj,,šálek kávy" to není. Taky mi... celý příspěvek > |  | Jaký dlouho kvetoucí keř před dům?, 15.2.2011 Pokud chcete bílé květy, tak mně k předešlému ještě napadá ibišek syrský a nebo bílá keřová růže |  | Hrabání štěněte, 8.2.2011 Hodně plemen psů rádo hrabe a máte jedno (tedy dvě ) z nich. Proč hrabe v rohu skleníku nevím, možná tam někde cítí myš. Nepochopila jsem co myslíte tím, že se podhrabává? Ven z pozemku? Tak to máte dost velký problém, protože když pejsa jednou... celý příspěvek > |  | Co je to za rostlinu?, 8.2.2011 Dobrý den, nepochopila jsem, jestli jsou ty budoucí živé ploty dva - z bobkovišní a druhý z buxusu a nebo to má být nějak na střídačku? To bych rozhodně nedoporučovala, jelikož bobkovišeň je celkem vzrůstná, ale jak sama vidíte, na nevhodném místě... celý příspěvek > |  | Jak naučit štěně do boudy, 31.1.2011 Tak já taky nějak psy na hlídání nemám - ale mám dva psy velké, chlupaté a v baráku přímo trpí Na zahradě jsou zvyklí od malinka a i když rádi za náma přijdou domů,,pobejt" dlouho nevydrží a za chvíli stojí u dveří. Jsou otužilí a v... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|