|
Reznou nám borovice, čim to je?, 23.12.2008 jo, já bych to také chtěla. Díky.pokud existuje. |
 |
Co s kaprem?, 22.12.2008 Po silvestrovské noci tj. po 7 dnech bych je nevzala ani kdyby byly zalité konakem Napoleonem. |
 |
|
 |
Neznámá pokojovka, 17.12.2008 Muškát |
 |
Popínavé rostliny do stínu, 9.12.2008 tak mně napadá, že pro vás by možná bylo řešením zadat si do nějaké encyklopedie rostlin ve vhledavači vaše požadavky tj. popínavé, stálezelené, rychle rostoucí a ještě region a uvidíte jak to vyjde. |
 |
Stom pro zahradní sezení, 9.12.2008 Dobrý den,
již po několikráte jsem Vám odpovídal, že roubovance podle přání v různých výškách se dají sehnat u lesáků v Kostelci n ČL. opětovně byl muj příspěvek smazáván, tak snad si stihnete tentokráte přečístnež zase zmizí. ... celý příspěvek > |
 |
Dětská průlizka - ohláška, apod?, 28.11.2008 Milý R. pletete jabka s hruškama. SZ hovoří jasně. Komu není rady, tomu není pomoci. |
 |
Dětská průlizka - ohláška, apod?, 28.11.2008 V každém případě pamatujte, že se jedná o zařízení pro užívání dětmi a na to, jak je zabezpečena jejich bezpečnost. To opravdu nebude ukotvené? pak vidím velký problém. |
 |
nedozrálá rajčata - co teď?, 25.11.2008 Dobrý den, považuji za vhodné upozornit na skutečnost, že zelená rajčata obsahují velké množství solaninu, což je jed. Nakyselo naložená rajčata konzumovat jen sporadicky. |
 |
Jak na šáchor, 24.11.2008 nenáročný to je, opravdu a jakou teplotu asi potřebuje? |
 |
Benzin v zahradni technice, 18.11.2008 Třeba je to top cylinder - vrch válce - šipka |
 |
|
 |
odpuzovač koček, 13.11.2008 Po Vaší poslední poznámce nevidím problém v krmení, ale v tom, že se kočičkám stýská po společnosti, a tak si ji hledají u sousedů. Ti za to opravdu nemohou. JITA |
 |
broušení kosy, 12.11.2008 kdysi jsem si pořídil ručně dělaný brousek ve skanzenu ve Frenštátě pod Radhoštěm. Mám jej stále a ještě před asi 3roky se tam vyráběly přímo před kupujícími na ploše. JITA |
 |
Kleopatřina jehla, 12.11.2008 a opět jsme u toho, že kniphofia je něco jiného než Kleopetřina jehla je mi líto. JITA |
 |
Liliovník tulipánokvětý, 12.11.2008 Děkuji za reakci. ad 1: nahoře v této diskuzi je jeden příspěvek pod LILIOVN9K je článek catalpa bignoniaceae. Z zkušenosti vím, že si lidé tyto db´va stromy pletou. Liliovník je pro ně catalpa. ostatně má i liliím podobné květy to je... celý příspěvek > |
 |
Kleopatřina jehla, 12.11.2008 K doplnění: kniphofia - česky snad z překladu. červeně rozžhavený pohrabáč (red hot poker) a říkejte si co chcete... JITA |
 |