Příspěvky uživatele - 143.205

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Reznou nám borovice, čim to je?, 23.12.2008
jo, já bych to také chtěla. Díky.pokud existuje.
Co s kaprem?, 22.12.2008
Po silvestrovské noci tj. po 7 dnech bych je nevzala ani kdyby byly zalité konakem Napoleonem.
Neznámá pokojovka, 17.12.2008
Muškát
Popínavé rostliny do stínu, 9.12.2008
tak mně napadá, že pro vás by možná bylo řešením zadat si do nějaké encyklopedie rostlin ve vhledavači vaše požadavky tj. popínavé, stálezelené, rychle rostoucí a ještě region a uvidíte jak to vyjde. 
Stom pro zahradní sezení, 9.12.2008
Dobrý den, již po několikráte jsem Vám odpovídal, že roubovance podle přání v různých výškách se dají sehnat u lesáků v Kostelci n ČL.  opětovně byl muj příspěvek smazáván, tak snad si stihnete tentokráte přečístnež zase zmizí.  ... celý příspěvek >
Dětská průlizka - ohláška, apod?, 28.11.2008
Milý R. pletete jabka s hruškama. SZ hovoří jasně. Komu není rady, tomu není pomoci.
Dětská průlizka - ohláška, apod?, 28.11.2008
V každém případě pamatujte, že se jedná o zařízení pro užívání dětmi a na to, jak je zabezpečena jejich bezpečnost.  To opravdu nebude ukotvené? pak vidím velký problém.
nedozrálá rajčata - co teď?, 25.11.2008
Dobrý den, považuji za vhodné upozornit na skutečnost, že zelená rajčata obsahují velké množství solaninu, což je jed. Nakyselo naložená rajčata konzumovat jen sporadicky.
Jak na šáchor, 24.11.2008
nenáročný to je, opravdu a jakou teplotu asi potřebuje?
Benzin v zahradni technice, 18.11.2008
Třeba je to top cylinder - vrch válce - šipka
odpuzovač koček, 13.11.2008
Po Vaší poslední poznámce nevidím problém v krmení, ale v tom, že se kočičkám stýská po společnosti, a tak si ji hledají u sousedů. Ti za to opravdu nemohou. JITA
broušení kosy, 12.11.2008
kdysi jsem si pořídil ručně dělaný brousek ve skanzenu ve Frenštátě pod Radhoštěm. Mám jej stále a ještě před asi 3roky se tam vyráběly přímo před kupujícími na ploše.  JITA
Kleopatřina jehla, 12.11.2008
a opět jsme u toho, že kniphofia je něco jiného než Kleopetřina jehla je mi líto. JITA
Liliovník tulipánokvětý, 12.11.2008
Děkuji za reakci. ad 1: nahoře v této diskuzi je jeden příspěvek pod LILIOVN9K je článek catalpa bignoniaceae. Z zkušenosti vím, že si lidé tyto db´va stromy pletou. Liliovník je pro ně catalpa. ostatně má i liliím podobné květy to je... celý příspěvek >
Kleopatřina jehla, 12.11.2008
K doplnění: kniphofia - česky snad z překladu. červeně rozžhavený pohrabáč (red hot poker) a říkejte si co chcete... JITA
Další diskuze:  2122232425>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika