Příspěvky uživatele - 143.17

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Světlušky 2011, 16.6.2011
Dneska se historie opakovala a já lítala potmě, ještě po 22h po zahradě s kolečkem jak čamrda - abych si uklidila, co jsem tam naplela a neřezala... manžel nesnáší, když to tam nechám rozházené... A viděla jsem světlušek nejméně 8 - už po... celý příspěvek >
Světlušky 2011, 15.6.2011
Pane Josefe, na Váš příspěvek jsem onehdá jenom nakouknula a říkala si, že světlušky jsem neviděla už několik let (od té doby, co po nocích nerandím  ) Večer jdu ze zahrady kolem 21.h a pak vytuhnu u telky. Manžel krmí zvířectvo až... celý příspěvek >
Slunečnice pestrá, 14.6.2011
To je zvláštní, proč ty rybky nikdo nemá... Vždyť např. ta f. Jezírka Brno (či tak nějak) má kdejaké ryby, ale zrovna tyhle ne  No jo okouny, ale ti narostou moc velcí ne? A budou mi okusovat pstruhy...
Co je to za keř?, 13.6.2011
Máte hezkou číču  sestřenka má stejnou, ta její je Frída  Fakt jste nepoznala hloh? Já jen, že například u nás - je doslova přehlohováno. A pak ještě svída bílá - to je taky pěkný plevel  Já ovšem nepoznala tu vrbu - dokonce... celý příspěvek >
Odpuzovač hadů, 13.6.2011
Já Vám závidím, ten krásný,,hmyzí domeček"  Vím, že se mihnul v několika zahrádkářských časopisech a už nejmíň dva roky ho mám taky v plánu (ne, že by u nás neměl hmyz kde bydlet - tam hromada roští, tam hromada cihel, tu... celý příspěvek >
Odpuzovač hadů, 13.6.2011
 květináč to jste mne dostal  no jo, už to vidím  Aby kameniště nebylo pleveliště, mám tam taktéž textilku - ale nechtějte to od loňska vidět... Tráva si hezky nasemenila nahoru do kamení a já shodou okolností zrovna... celý příspěvek >
Slunečnice pestrá, 13.6.2011 Obsahuje fotku
No, pstruzi - to už jsou opravdu,,velká hovada" a pak tam mám nějakých 5 ostroretek a pár bělic. Z malých rybek je tam jen těch pár střevlí a proto bych brala,,hejnečko" menších rybek - slunečnice, taková malá baculatá  se mi líbila. Nechci... celý příspěvek >
Slunečnice pestrá, 13.6.2011
Jé Pavle, asi jsem se špatně vyjádřila: já myslela koupit v nějaké rybárně, Zverimexu a nebo od někoho, komu se přemnožila v jezírku. Našla jsem nějaké,,jezírka, ryby, Brno" - ale ti konkrétně tuhle rybku nemají... U nás ryby nikdo nechytá... i... celý příspěvek >
Odpuzovač hadů, 12.6.2011
Kameniště? A já myslela, že to je základ jezírka... Promiňte mi zvědavost - ta roura je co? Odvětrání sklípku? Já taky podobné,,kameniště" tvořím, už druhým rokem  no jo, nejsou lidi... zatím bych to nazvala spíše... celý příspěvek >
Suchá tráva, 12.6.2011
Všude se píše, že trávník se má zavlažovat míň často, ale vydatně, jelikož je pak mělce zakořeněný atd. Takže bych zavlažovala jednou, maximálně 2x týdně a to alespoň hodinu v kuse. Záleží to samozřejmě na vydatnosti postřikovačů, někde by se... celý příspěvek >
Slunečnice pestrá, 11.6.2011
Sháním tuhle rybku, respektive rybky do jezírka a mám možnost vyzvednutí na trase Brno-Hodonín, Kyjov. Nemáte někdo tip, kde se tady dá sehnat?
Komule úhyn, 8.6.2011
Ano, tak jste to napsal přesně  Já mám taky půdu jílovitou a za mokra je to prostě lepidlo  Hádám, že rostliny se v tom doslova udusí  Je rozdíl vlhká kyprá zem a tohle...
Rejsek a granule proti slimákům, 7.6.2011
Pokud jde pejsek na zahradu jen pod vaším dozorem, tak se to snad uhlídat dá, ale my máme zahradu pro psy volně přístupnou a kdoví, co tam vymýšlí v noci  takže bych to v žádném případě nerisknula, nemluvě o ostatní nekontrolovatelné... celý příspěvek >
No jo, jenže to jde praktikovat u pár záhonků zeleniny - ty mám tedy také - ale mimo to, mám hektarovou květinovou zahradu - obsýpat jednotlivé kytičky je utopie 
Pro zadavatelku: Ferramol je označený jako BIO přípravek, neškodný pro ostatní zvířata, což Vy jistě víte a proto jste ho taky použila. Mám to stejně, neboť na zahradě mám psy, kočky, ropuchy, ježky, užovky atd. a proto taktéž Ferramol používám. Snad... celý příspěvek >
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika