|
Příspěvky uživatele - 143.17
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Konopí, 18.7.2011 Nám se proti mšicím ve skleníku vždycky osvědčilo pár axamitníků... bohužel ale neodpuzují molice, svilušky a jiné neřádstvo... |  | Uložení mrtvého zvířete na zahradě a kvalita půdy, 17.7.2011 Je mi líto... Neřešte jak desinfikovat, ale udělejte mu hezké pietní místo. Není v tom rozdíl od hnojení např.rohovou moučkou. Na vesnici běžně všichni zakopáváme zvířata v zahradách (ti slušnější) - psi mají hroby, bezejmené slepice,... celý příspěvek > |  |
|  | Tradescantia x andersoniana, 16.7.2011 Stříkněte to něčím na rzi a plísně, já s tím bojuju každoročně a už tak ty moje zase vypadají také Pokud nám ale někdo poradí něco lepšího - bez té chemie - budu jen ráda |  | Prosím pomozte při určení názvu keříku, 16.7.2011 Některý z druhů bobkovišně - prunus... Mně každý rok hnusně omrznou, přesto, že měly skoro 1,5m - musela jsem je zase ořezat na půl metru a pořád nejsou hezké (ty větve, které jsem ještě nechala, že snad obrazí - neobrazily a teď tam hnusně... celý příspěvek > |  | Seno v puse, 8.7.2011 Tak to vypadá, že váš králík je samička a jestli není březí - tedy nečeká malé králíčky - tak si to alespoň myslí. Tomu se říká falešná březost. Nejspíš si ještě v koutku začne vytrhávat chlupy a chystat hnízdo. Pokud někde nebyla společně ze samcem,... celý příspěvek > |  | Úhyn ryb v jezírku, 8.7.2011 Dobrý den, tak já se těšila, že tu Vaši záhadu pan Jarda rozlousknul s těmi měděnými svody... tak bohužel, ale určitě na to spolu přijdete. Mně taky zarazila poznámka o čisté vodě, protože vzhledem k teplotám, poměrně plytkému jezírku a množství ryb... celý příspěvek > |  | Prosím o určení názvu keře, 26.6.2011 Jsem nějak nepochopila Vaši otázku... jak,,má význam, má smysl"?? Má pro včely a má pro ptáky - například. Jestli má pro Vás - toť otázka. To právě záleží na Vašem úhlu pohledu. Jestli Vám pouze vadí, že máte barevně pokálenou dlažbu a je vám... celý příspěvek > |  | Slepice stále kvokají, 25.6.2011 Já slepice nemám, jenom u babičky, tak jim až tolik nerozumím, ale když jsem si to tu přečetla, došla jsem k názoru, že je,,kvokání" něco jako,,falešná březost" u fen. A to fenečku všichni litují a doufají, že ji ta,,blbá nálada" brzy... celý příspěvek > |  | Chov pstruhov, 25.6.2011 Dobrý den Jardo, téda, dlouho jste tu nebyl! Ledňáček k nám taky obas zaletí, kde hnízdí, to narozdíl od Vás nevím Břehule, ty u nás nemají podmínky, břehy jsou obsypané bordelem našich,,milých" spoluobčanů Máte pravdu... celý příspěvek > |  | Mulč a květinová zahrádka, 25.6.2011 I když se to všude propaguje, květinám zrovna mulč dvakrát nesvědčí. Ale měla jsem to taky tak, tedy bez textilie. Teď, když už se kytky trsy srostly, mulč není potřeba a tak jen,,mulčuju" na jaře rozloženým koňským hnojem. Tam, kde jsem... celý příspěvek > |  |
|  | Změna v chování psa, 23.6.2011 Dobrý den Iveto, tuhle situaci Vám nezávidím a sama se děsím, jestli to taky nepřijde. Víte, kam pejsek chodí? Máte vystopováno, jestli jde na určité místo, nebo se bezcílně toulá vesnicí? Chci tím naznačit, jestli nechodí někam k háravé feně. Zkuste... celý příspěvek > |  | Kocour cestovatel, 21.6.2011 Dobrý den Renato, to je mi moc líto, co se vám přihodilo Člověk chce udělat dobře a neuvědomí si všechna nebezpečí s tím spojená, to znám taky... Každopádně Vám budu strašně držet palce, aby se kocour vyhnul všem nástrahám a vrátil se domů... celý příspěvek > |  | Co to je za květinu?, 18.6.2011 Šalvěj to určitě není, jak Vám psala Hanča - mimo jiné, šalvějové listy taky výrazně voní Podívejte se na obrázek |  | Co to je za květinu?, 18.6.2011 Levandule to určitě není vypadá to na nějaký rozrazil, snad klasnatý veronica spicata. Ale určo se ozvou i pan Josef, či Lída, kteří budou vědět 100% |  | Co se vám letos podařilo odchovat?, 18.6.2011  Budku taky nemáme, protože máme kočky, tak to bych jim ty ptáčky ještě naservírovala Někteří ptáci je buďto mají přečtené, nebo mají uzavřené příměří Konipásek - ten prakticky bydlí u baráku na mole a celý den sbírá ovády,... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|