Příspěvky uživatele - 143.17

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Konopí, 18.7.2011
Nám se proti mšicím ve skleníku vždycky osvědčilo pár axamitníků... bohužel ale neodpuzují molice, svilušky a jiné neřádstvo...
Uložení mrtvého zvířete na zahradě a kvalita půdy, 17.7.2011
Je mi líto...  Neřešte jak desinfikovat, ale udělejte mu hezké pietní místo. Není v tom rozdíl od hnojení např.rohovou moučkou. Na vesnici běžně všichni zakopáváme zvířata v zahradách (ti slušnější) - psi mají hroby, bezejmené slepice,... celý příspěvek >
Tradescantia x andersoniana, 16.7.2011
Stříkněte to něčím na rzi a plísně, já s tím bojuju každoročně a už tak ty moje zase vypadají také  Pokud nám ale někdo poradí něco lepšího - bez té chemie - budu jen ráda 
Prosím pomozte při určení názvu keříku, 16.7.2011
Některý z druhů bobkovišně - prunus... Mně každý rok hnusně omrznou, přesto, že měly skoro 1,5m - musela jsem je zase ořezat na půl metru a pořád nejsou hezké (ty větve, které jsem ještě nechala, že snad obrazí - neobrazily a teď tam hnusně... celý příspěvek >
Seno v puse, 8.7.2011
Tak to vypadá, že váš králík je samička a jestli není březí - tedy nečeká malé králíčky - tak si to alespoň myslí. Tomu se říká falešná březost. Nejspíš si ještě v koutku začne vytrhávat chlupy a chystat hnízdo. Pokud někde nebyla společně ze samcem,... celý příspěvek >
Úhyn ryb v jezírku, 8.7.2011
Dobrý den, tak já se těšila, že tu Vaši záhadu pan Jarda rozlousknul s těmi měděnými svody... tak bohužel, ale určitě na to spolu přijdete. Mně taky zarazila poznámka o čisté vodě, protože vzhledem k teplotám, poměrně plytkému jezírku a množství ryb... celý příspěvek >
Prosím o určení názvu keře, 26.6.2011
Jsem nějak nepochopila Vaši otázku... jak,,má význam, má smysl"?? Má pro včely a má pro ptáky - například. Jestli má pro Vás - toť otázka. To právě záleží na Vašem úhlu pohledu. Jestli Vám pouze vadí, že máte barevně pokálenou dlažbu a je vám... celý příspěvek >
Slepice stále kvokají, 25.6.2011
Já slepice nemám, jenom u babičky, tak jim až tolik nerozumím, ale když jsem si to tu přečetla, došla jsem k názoru, že je,,kvokání" něco jako,,falešná březost" u fen. A to fenečku všichni litují a doufají, že ji ta,,blbá nálada" brzy... celý příspěvek >
Chov pstruhov, 25.6.2011
Dobrý den Jardo, téda, dlouho jste tu nebyl! Ledňáček k nám taky obas zaletí, kde hnízdí, to narozdíl od Vás nevím  Břehule, ty u nás nemají podmínky, břehy jsou obsypané bordelem našich,,milých" spoluobčanů  Máte pravdu... celý příspěvek >
Mulč a květinová zahrádka, 25.6.2011
I když se to všude propaguje, květinám zrovna mulč dvakrát nesvědčí. Ale měla jsem to taky tak, tedy bez textilie. Teď, když už se kytky trsy srostly, mulč není potřeba a tak jen,,mulčuju" na jaře rozloženým koňským hnojem. Tam, kde jsem... celý příspěvek >
Změna v chování psa, 23.6.2011
Dobrý den Iveto, tuhle situaci Vám nezávidím a sama se děsím, jestli to taky nepřijde. Víte, kam pejsek chodí? Máte vystopováno, jestli jde na určité místo, nebo se bezcílně toulá vesnicí? Chci tím naznačit, jestli nechodí někam k háravé feně. Zkuste... celý příspěvek >
Kocour cestovatel, 21.6.2011
Dobrý den Renato, to je mi moc líto, co se vám přihodilo  Člověk chce udělat dobře a neuvědomí si všechna nebezpečí s tím spojená, to znám taky... Každopádně Vám budu strašně držet palce, aby se kocour vyhnul všem nástrahám a vrátil se domů... celý příspěvek >
Co to je za květinu?, 18.6.2011
Šalvěj to určitě není, jak Vám psala Hanča - mimo jiné, šalvějové listy taky výrazně voní  Podívejte se na obrázek
Co to je za květinu?, 18.6.2011
Levandule to určitě není  vypadá to na nějaký rozrazil, snad klasnatý veronica spicata. Ale určo se ozvou i pan Josef, či Lída, kteří budou vědět 100% 
Co se vám letos podařilo odchovat?, 18.6.2011 Obsahuje fotku
Budku taky nemáme, protože máme kočky, tak to bych jim ty ptáčky ještě naservírovala  Někteří ptáci je buďto mají přečtené, nebo mají uzavřené příměří  Konipásek - ten prakticky bydlí u baráku na mole a celý den sbírá ovády,... celý příspěvek >
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika