|
Příspěvky uživatele - 62.35
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
olej z výfuku, 17.7.2008 OK, dám mu víc "pokouřit".
Sekal jsem s ním hlavně na poli, kde je oves do výšky ramen, smíchaný s dalším stejně vysokým, tuhým, dřevnatým plevelem. A já víc výkonu k sečení nepotřeboval.
Děkuji, František |  | olej z výfuku, 17.7.2008 Mám nově, cca asi 1měsíc, křovinořez SOLO 142 SB.
Po záběhu motoru (5 x nádrž), jsem dle návodu výrobce začal užívat palivovou směs benzín s olejem v poměru 1:50. Nicméně i při tomto poměru dochází k zaolejovávání výfuku a po několika vysekaných... celý příspěvek > |  |
|  | zkomolené názvy růží, 3.7.2008 Děkuji. Help me find znám, ostatní dosud ne.
Z Vašich odpovědí v jiných vláknech jsem vytušil, že také působíte v soutěžním rozáriu Rosa klubu v Hradci králové.
Neexistuje v rámci databáze růží Světové růžařské federace i porovnání výsledků... celý příspěvek > |  | zkomolené názvy růží, 29.6.2008 Dobrý den,
potýkám se s problémem zkomolených názvů růží.
Často k tomu asi došlo přepisem cizojazičného názvu do češtiny nebo naopak. Tato nedokonalost se vyskytuje ve všech velikostech růžových školek a špatný název růže se tak rozšiřuje dál a... celý příspěvek > |  | křovinořez do 10000,-, 19.5.2008 Co třeba Jonsered BC2126? |  | křovinořez do 10000,-, 19.5.2008 díky, ale ten dolmar nevím vůbec co je za značku a stihl už je přes 11000,-...mě jde spíš o to, jestli i těch 10000 není moc na to, že budu akorát obsekávat plot a pod... co je za mínusy těch dvou, co mám vybraný já? Taky nevím jak je to s kvalitou... celý příspěvek > |  | Stiga nebo Al-ko, 5.4.2008 Mám Stigu turbo (přesné označení neznám, záběr myslím 52 cm, s pojezdem), sekám 2 000 m2 a bez jakékoliv poruchy či potíží... takže rozhodně stiga... s Al-ko nemám zkušenost... |  | místo očkování - jak hluboko pod zem, 28.3.2008 Zase jsem zapomněla podpis. Dresla |  | místo očkování - jak hluboko pod zem, 28.3.2008 Nevycházela jsem z žádné publikace, kde by byla popsaná nějaká inovativní metoda sázení. Byla to čistě moje úvaha, týkala se spíš usnadnění si práce při zazimování. Začala jsem tak růže sázet a... nic se nedělo. Prostě rostly tak, jak mají růst, jen... celý příspěvek > |  | Ruže Jana Böhma (1888 - 1959) z Blatné, 11.2.2008 Díky, teď vím, kam nasměruju tápání. Dresla |  |
|  | Zahradní koupací jezírko svépomocí, 21.1.2008 Ja vycházím ze zkušeností lidí, co již jezírko mají. čistota vody v podstatě funguje na tom, že používají normální klasické čerpadlo pro nucený oběh, dodávají do vody kyslík právě nějakým potůčkem či maličkým vodopáde, zda-li se tomu dá tak říci a... celý příspěvek > |  | Nápady na levné fólie či materiály na jezírko, 17.1.2008 Zkuste Fatru Napajedla a jejich podnikovou prodejnu. Svaří Vám folii přímo na míru dle Vašich požadavků. Jsou tam velmi ochotní lidé.
petr
|  | Zahradní koupací jezírko svépomocí, 17.1.2008 ja bych se Vás taky nechtěl dotknout, ale jestli Vám někdo prováděl výkop jezírka za 40 000 Kč tak Vás vzal pěkně na hůl . zatím co jsem počítal, tak opravdu těch 40 až 50 000 je reál. Výkop je za 500 Kč za hodinu, za jeden den to... celý příspěvek > |  | Zahradní koupací jezírko svépomocí, 12.1.2008 Plánuju do stavby jezírka zahrnout firmu, ale pouze na některé úkony, a to je projekt jak na hrubé práce, tak na osazení rostlinami a na svaření folie. Nákup folie samotné provedu sám ve Fatře v Napajedlích, kde je cena o cca 30 % levnější. Ostatní... celý příspěvek > |  | Ruže Jana Böhma (1888 - 1959) z Blatné, 12.1.2008 Ano, jen s tím háčkem, že první rok naroste oček jen pár a ty budu chtít použít. V roce 2009 už bez problémů. Mám taky domluvená očka R. Lambelina, jsem zvědavá na srovnání těch dvou. Dresla |  |
 |
|
|
|