|
Příspěvky uživatele - 145.6
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Psa, nebo fenu?, 23.1.2013 Zdravím, máme psa bernský salašnický. Zahradu moc nezničil, ale do dvou let si vy vyhrabával díry, do kterých si lehal. Očůrává spíš plot než stromky. Máme živý plot, ten mu zavazí v návštěvách sousedovic fen, takže tam se snaží demolovat ale dá se... celý příspěvek > |  | řetěz na pile HQ, 6.4.2009 Díky moc za radu, začalo se to projevovat po namontování řetězu po nabroušení.Tak mne mazání nenapadlo.Ted´se musím propracovat nějak k tomu čerpadlu.(Vyzkoušel jsem to tak, že jsem řetěz namočil do oleje.) |  |
|  | řetěz na pile HQ, 5.4.2009 prosím o radu, mám pilu asi H162(to nevím přesně protože jsem ji dostal a není na ní žádný štítek a jsem amatér tak to odhaduji podle fotek tady).Po nasazení řetězu po nabroušení(v servisu)se po několika otáčkách řetěz úplně napne že s ním nejde... celý příspěvek > |  |
|
|
|