Příspěvky uživatele - 166.20

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
25 let stary rododendron - lze jej presadit?, 16.12.2006
Já se nato chystám delší dobu. Nevyhovuje mi jeho umístění, je ještě starší. Bohužel bagr se k němu nedostane. Zkusímto ale za každou cenu. Možná až trochu poodreji kořeny, uvidím zda je to schůdné.  VašekB
oplocení, 15.12.2006
V takovýchto dizkusích jsme hodně psali o smrku. I ten je velice pěkný a levný. Počítejte ale s tím, že každý živý plot dá dost práce.  VašekB
šeřík, 15.12.2006
Šeřík jsem vždy vykopával napodzim ve volné přírodě kde roste planě. Hodně podráží do velké vzdálenosti a nechají se vybrat pěkné rovné. Ty jsem nasadil do kontejneru a hned brzo na jaře přenesl do skleníku a asi za týden rouboval kopulací. Ujímal se... celý příspěvek >
Neodstraňujte mech, 14.12.2006
Říká se, že mech nesnásí měď. Ještě jsem to nezkoušel, ale prý stačí i měděný drát na hřebenáčích na střeše, a jak prší a oxiduje, mech prý odchází. Nám v plánu zkusit Kuprikol.    VašekB
asimina triloba, 13.12.2006 Obsahuje fotku
Možná dobré kouknout na f.      http://www.exotickerostliny.cz   a nebo na   http://www.pawpaw.cz  věřím, že radu rychle dostanete.   VašekB
calvados a.j., 10.12.2006 Obsahuje fotku
Stránky   http://www.slivovicka.cz   jsou   moc pěkné. Věřím že lidé z okolí musí být moc spokojení. Hezké prostředí, služby a i přístup majitele. Být to blíž, hned bych se tam podíval. Nevím kde by se ta knížka... celý příspěvek >
Koupila jsem švestku, 1.12.2006 Obsahuje fotku
Já ji musým pochválit,  výborná, větší, sladká, no prostě nesmí chybět v sortimentu na zahradě.   VašekB
Mirabelka Malvazinka a Nancyská, 1.12.2006
Moc rád se nechám poučit co ještě jiného se nechá udělat se slivoní která zrovna nevyhovuje. Kašdý máme jiné chutě, co je pro jednohovýborné, druhý nevezme do pusy. A s léty se to i mnění. Teď nadzvednu asi spoustu lidí, nesnáším pivo, je hnusně... celý příspěvek >
Řez stříbrného smrku, 24.11.2006
Pokut je to pěkný stříbrňák, bylo by dobré ho nabídnout nějakému zahradníkovi na dušičkovou vazbu. Je škoda takovéto chvojí spálit. Navíc by řez a ůklid provedl sám. Už jsem viděl pár stromů takto řízlých v polovině a bez problémů to zvládly. Potom... celý příspěvek >
Lze zastřihávat vrcholky?, 20.11.2006
Já bych řekl, že je to přesně naopak. Když rostlinu nebudete zakracovat, bude uvnitř vyholovat. Řežte všechno co máte na zahradě, jen se toho nebojte.  VašekB
destilační přístroj, 20.11.2006 Obsahuje fotku
Díky za reakci. Ještě by mě zajímalo, zda někdo nemá skušenot nechat kvas třeba rok zrát. Je těžké to nechat tak dlouho, to očekávání jak se vše zdařilo. Pokud by bylo vše v pořádku a nezačnulo nějaké kažení, myslím že by chuť byla jeťě lepší. Ne... celý příspěvek >
Kdy je vhodné období na přesazení ořešáku?, 12.11.2006
Pro přesazování je podzim nejvhodnějši doba. Rostlinám totiž v zimně rostou kořeny a také se pekně přilne zem ke kořenům. Chytí vláhu. Lidé jsu ale dost líní v takovém to počasí sázet a tak si to nechávají na jaro a to je zásadní chyba. Vždy je ale... celý příspěvek >
dotaz, 12.11.2006
Nikdy jsem to nezkoušel, ale myslím že by to šlo a když nic jiného tak alespoň hodit na oheň. Né teď  vážně, asi jo ale nevím co Vás k tomu vede. Očekáváte od toho něco zvláštního? Třeba více květů? Nebo plodů? Co když se Vám roub neujme, čemu... celý příspěvek >
Ořezávání větví stromů, 12.11.2006
Říká se, že průklest je třeba dělat až po pominutí silných mrazů. Asi tím rány více vysíchají, takže třeba až v únoru. My jsme ale museli v JZD začnout už po sklizni hned když opadalo listí. Také proto, aby jsme tah velké sady vůbec stihli dočervna... celý příspěvek >
Přesazení ořešáku, 8.11.2006 Obsahuje fotku
Samozřejmně je to možné, nedávno jsme toto téma řesiti buťto tady nebo na livingu.   VašekB
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika