|
Příspěvky uživatele - 90.3
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Pes s PP a bez PP, 2.1.2012 Pokud kupujete psa bez PP nebo dokonce směs více ras, nevíte tak stejně nic o zdraví a povaze rodičů. A pro příklad, ještě jsem třeba neviděla ani neslyšela, že by někdo z voříška udělal vodícího psa. Rasy jsou dlouhodobě šlechtěny za nějakým ůčelem.... celý příspěvek > |  | Pes s PP a bez PP, 2.1.2012 Já mohu říct jen z vlastní 30.leté zkušenosti, měla jsem postupně 5 psů, z toho dva PP. Tři voříšci, nedali se pořádně vychovat. První zkončil pod autem, druhý zemřel v pěti letech na rakovinu, investovala sem za léčbu hodně peněz. A třetí byl... celý příspěvek > |  |
|  | Destil. přístroj Medienka, 27.12.2011 Rád bych založil diskuzi specializovanou na přístroj Medienka. Právě jsem s ním vypálil poprvé 250 litrů hrušek a aktuálně by mě zajímalo, jestli se někdo vůbec řídí tím standardním teploměrem oleje na kotli. Podle návodu se má pálit, když ukazuje... celý příspěvek > |  |
|
|
|